Bachelor of science toegepaste psychologie

Diploma University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science toegepaste psychologie

Diploma University of Applied Sciences

In de bacheloropleiding's "Toegepaste Psychologie (B.Sc.)"De DIPLOMA Hochschule Ze zijn opgeleid in de inhoudelijke, technische en methodologische en toegepast-praktische onderwerpen van de psychologie. Het programma biedt academische kennis in de basisvakken zoals algemene psychologie, ontwikkelingspsychologie en differentiële psychologie evenals gedetailleerde statistieken, diagnostische en methodologische vaardigheden.

Het programma "Applied Psychology (B.Sc.)" is ontworpen om studenten aan professionals in de praktijkgerichte psychologie in aanmerking komt, met zijn verwijzingen naar de gezondheid en de economie disciplines. Diepgaande kennis van de toegepaste psychologie zijn de competenties op de prioritaire gebieden Arbeids- en organisatiepsychologie, psychosociale preventieadviseur en Gezondheidspsychologie evenals Klinische Psychologie en psychotherapie supplementen. Bij de uitvoering van het programma, de DIPLOMA universiteit samenwerkt met de MEU Study Center in Magdeburg, Technisch verantwoordelijke bij het Studiecentrum in Magdeburg Prof. Dr. Armbruster. Hij is beschikbaar voor vragen over het onderzoek of het einde van de studie organisatie tot uw beschikking. De MEU is een dochteronderneming van de MAPP Institute, een landelijk erkend, prestigieuze trainingscentrum voor psychotherapie. Voor onze studenten is een keuze, de afstandsbediening programma met de lokale verbinding naar de echte colleges (1x per semester à 3 dagen) in Magdeburg of Aan de verkeerde kant 2017/18 ook voor de DIPLOMA studiecentra in Hamburg en München te bewijzen. De overige contact blokken worden aangeboden als "leren op afstand met virtuele aanwezigheid fasen".

Doelstellingen van de bacheloropleiding "Toegepaste Psychologie (B.Sc.)"

De focus van het programma zijn altijd concrete praktijk en reflectie-eenheden dat het gebruik van steeds terugkerende problemen van het dagelijks leven. We leren studenten hoe ze probleem te verbeteren met behulp van psychologische methoden en instrumenten van een rationele en maatschappelijk redelijke oplossing.

Als afgestudeerde, zult u in staat om te ontwikkelen algemene en focus-gerelateerde psychologische functies en oplossingen om het te verdedigen met argumenten meer dan vertegenwoordigers, aannemers en leken de handel te zijn en om aan te nemen in bepaalde delen en teams gespecialiseerde taken en verantwoordelijkheden. Je bent in staat om de maatschappelijke relevantie van psychologische kennis en praktijken te beoordelen en de bevindingen begrijpelijk en begrijpelijk presenteren.

De mogelijkheid om theorie overdracht en de opleiding van de communicatie vaardigheden te oefenen zullen onze afgestudeerden in staat stellen om bij te dragen aan burgerparticipatie. Door het geluid en praktische betrokkenheid bij sociale waarden en conflicten, alsook het verwerven van team vaardigheden en soft skills, de afgestudeerden worden betrokken en psychologisch geschoold persoonlijkheden.

Carrière - Uw loopbaanperspectieven na het afstuderen

Als afgestudeerde van onze undergraduate programma in "Applied Psychology (B.Sc.)" Je kunt vacatures vinden als academisch gekwalificeerde specialist in de professionele gebied van gezondheid psychologie, bedrijfspsychologie evenals in ambulante en klinische klinische faciliteiten, multidisciplinaire organisaties evenals consulting en evaluatie-instellingen.

Mogelijke gebied van werkgelegenheid zijn te vinden in de klinische en poliklinische faciliteiten op het gebied van psychosociale gezondheidsbevordering en gezondheidsvoorlichting, preventie en revalidatie in ziektekostenverzekering en verzekeringsmaatschappijen in de organisatie, personeel en business development, consulting en onderwijsinstellingen als academische instellingen.

Volgens de Duitse Society of Psychology (DGP) bijstaan ​​undergraduate afgestudeerden van de psychologie in hun activiteiten psychologen met master's graden. Echter, naast oprecht psychologische activiteiten die u nemen meer en beroepsmatige taken die voorheen waren voorbehouden voor andere beroepsgroepen en niet puur psychologisch activiteit in de echte zin.

U heeft de mogelijkheid om hun psychologische vaardigheden te gebruiken in verschillende toepassingsgebieden, zoals:

  • Human Resources Management (opname vraag, geschiktheid testen, selectie van personeel en promotie)
  • Industrial and Organizational Development
  • Occupational beheer van gezondheid en preventie en gezondheidsbevordering
  • Wirkungs- opinieonderzoek
  • Communicatie en Marketing (Media Psychology)
  • Ontwikkeling van vormen van mens-machine communicatie in het kader van de industriële 4,0
  • Revalidatie, sport en vrije tijd Psychologie
  • Forensische en criminele psychologie
  • voor de evaluatie, het verzamelen van gegevens en analyse

Als je zou willen maken om je bacheloropleiding in de haven, kunt u dit gemakkelijk doen met de opleiding van onze aansluitende masteropleiding "Psychologie met een focus op de klinische psychologie en psychologische macht (M.Sc.)".

Ben je al op de geest. 2 jaar professionele ervaring en streven naar uw eerste graad meer een leidende positie, onafhankelijk van een echte psychologische werk? Dan presenteren we het programma van onze Master in General Management (MBA) aan het hart.

normale periode

Afstandsonderwijs: 8 semester (180 ECTS) De feitelijke onderzoeksperiode kan gratis studie verlengd met maximaal 4 termen op de normale periode.

basislijn

First-time lancering gepland voor de zomer semester 2017 alleen in Magdeburg! bovendien vanaf de winter semester 2017/18 in Hamburg en München! Met voldoende aantal deelnemers dan altijd in de winter periode (oktober) en in de zomer termijn (april).

accreditatie

Accreditatie van de opleiding door de accreditatie agentschap AHPGS.

Collegegeld

Afstandsonderwijs Psychologie: € 197,00 / maand (totaalbedrag € 9,456.00 plus eenmalige examengeld van € 615.00.).

studie vorm

De bachelor's degree programma "Toegepaste Psychologie (B.Sc.)" vindt plaats via afstandsonderwijs met virtuele en echte klasse lezingen.

Afstandsonderwijs plaatsvindt afwisselend zelfstudie met studie boekjes, online lezingen in "virtuele auditorium" van DIPLOMA online campus (e-onderwijs) en colleges op het Studiecentrum van de MEU (samenwerkingspartner van DIPLOMA) in Magdeburg. Van de winter semester 2017/18 de aanwezigheid van de gebeurtenissen ook in Hamburg en München kan worden afgerond. De aanwezigheid seminars vinden plaats in elk semester op drie opeenvolgende dagen (naar verwachting woensdag tot en met vrijdag).

toelatingseisen

Algemeen onderwijs entree hoger, de meester onderzoek of op basis van de verordening inzake de toegang beroepskwalificaties tot het hoger onderwijs in de deelstaat Hessen, D. h. ofwel voltooiing van een professionele loopbaan van ten minste 400 uur, een hogeschool of een beroeps- of Verwaltungsakademie of onderzoek in een door de staat erkende bezetting gevolgd door minimaal 2 jaar professionele activiteit en het bestaan ​​van een aparte colloquium doctum.

Meer informatie over specifieke accounts verleende de DIPLOMA Hochschule als on demand. Aanvragers / binnen, die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kan in eerste instantie deelnemen als auditor in het onderzoek, indien de toegang vergunning binnen max. 2 semesters wordt bereikt.

In buitenlandse diploma's gelijkwaardigheid voor de toelating moet worden bewezen.

statements

Bachelor of Science (B.Sc.)

Afgestudeerden krijgen een bachelor-certificaat en een certificaat en een in het Engels geschreven "Diploma Supplement" en een "Transcript of Records" (Transcript of Records) dat hij / deporteren hem internationaal als academicus met een bachelor's degree.

Belangrijkste gebieden van STUDIE

Communicatie en media psychologie

De module geeft een overzicht van theorieën en basisconcepten directe en media, interpersoonlijke en massacommunicatie. Taken en deelgebieden van communicatie en media psychologie worden in verband met andere gebieden van psychologie. We bespreken de voorwaarden van de interne en externe communicatie in groepen en organisaties, evenals de respectieve geschikte media gebruik. De module biedt diepgaande kennis van de markt en mediaonderzoek - vooral in de ontvangers onderzoek - en geeft een inzicht in de applicatie-gerichte, professionele mogelijkheden en beperkingen.

psychologische macht

De module is een wetenschappelijke inleiding tot de sociale, professionele, actie en methoden delen van het gebied. De module levert kennis over de omstandigheden van de persoonlijke levenservaring, op de individuele en maatschappelijke mechanismen van empowerment en de constructies van zelf-empowerment en zelfrealisatie. Het laat zien hoe persoonlijke middelen en maatschappelijke potentieel bij de handhaving van de belangen elkaar versterken. De module biedt de kennis van hoe mensen kunnen maken 'empowerment' lage drempel gebruikt voor persoonlijke, sociale, culturele, economische en politieke ontwikkelingen. Aan het praktijkvoorbeeld van het programma OUDERS AG studenten begrijpen hoe ondersteunt emancipatie ouders psychologisch en sociaal in moeilijke situaties. De module is ontworpen toepassingsgericht en bereidt zich vooral op de beroepspraktijk daarvoor.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Diploma University of Applied Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
197 EUR
Afstandsonderwijs: € 197,00 / maand
Locations
Duitsland - Germany Online
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Maagdenburg, Saksen-Anhalt
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates