Bachelor of science zoölogische wetenschap, onderwijs en media

Moreton Morrell College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science zoölogische wetenschap, onderwijs en media

Moreton Morrell College

Wat zal ik studeren?

Communiceren de zorg, het beheer, welzijn en milieu effectief is een belangrijk onderdeel van de meeste organisaties in het wild levende dieren en PET-industrie. De cursus zal u voorzien van de nodige vaardigheden om een ​​verscheidenheid van het publiek over wetenschap, natuur en dier beheer te voeden door middel van een scala aan media en educatieve strategieën. Er zal de mogelijkheid om een ​​stage, evenals plannen uitvoeren en evalueren van een innovatief educatief project in samenwerking met toonaangevende organisaties. Modules zal zich richten op de ecologie, zoölogie, evolutie, diergedrag en behoud van de natuur, evenals de vereiste als opvoeder in een industrie die zeer concurrerend vaardigheden. Door de ontwikkeling van creatief denken vaardigheden die je zal gebruik maken van nieuwe en opkomende technologieën via de media, wetenschap schrijven, marketing en onderwijs om te communiceren.

Gevalideerd in samenwerking met de Universiteit van Coventry

Welke modules VALLEN?

Niveau 4

 • Academische studievaardigheden en ondernemend denken (ASSET)
 • Animal Anatomie en fysiologie
 • The Animal Industry
 • Educatieve Theorie en praktijk
 • Applied Diermanagement
 • Hedendaagse Zoological Ontwikkelingen en de Media

Niveau 5

 • Onderzoek Ontwerp en Analyse
 • Biodiversiteit en evolutie
 • Media en Onderwijs Technology
 • Zoological onderwijs of Media Project (dubbele module)
 • Specialist Diermanagement (optie)
 • Wildlife Care and Rehabilitation (optie)

niveau 6

 • Proefschrift (dubbele module)
 • Actuele vraagstukken Welzijn en Gedrag
 • Wildbehoud
 • Communiceren Wetenschap en Natural History
 • Geavanceerde Animal Training (optie)
 • Ethiek en de Animal Industry (optie)

Welke kwalificaties krijg ik?

BSC (Hons) Zoological Wetenschap, Onderwijs en Media

Hoe word ik beoordeeld?

Elke module heeft zijn eigen specifieke beoordeling profiel, bijvoorbeeld 100% cursussen of 50% cursussen en 50% schriftelijk examen.

Modules worden beoordeeld aan de hand van verschillende methoden (real life case studies, professionele projecten, laboratorium praktische onderzoeken, rapporten en essays, presentaties en video-documentaires, onderzoek proefschrift) waardoor leerlingen een reeks van vaardigheden met betrekking tot het vakgebied en op te bouwen te ontwikkelen vertrouwen in het onderwerp en op zichzelf.

WAT IS DE DATUM VAN PROCES?

Aanvragen moeten worden gemaakt via UCAS met behulp van de instelling code voor Warwickshire College - W25 en de cursus code: C301.

De aanvragers moeten duidelijk vermelden op de UCAS toepassing hun GCSE kwaliteiten (of gelijkwaardig aanvaardbare kwalificaties zoals Key Skills / Functionele vaardigheden niveau 2) en de rangen of te verwachten kwaliteiten van hun level drie kwalificaties.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het college in september 2017 zijn, willen wij u van harte welkom om deel te nemen in een van onze Open Events. U krijgt een rondleiding door de campus te nemen, een presentatie van het personeel ontvangen en weg te nemen veel nuttige informatie over studeren in Warwickshire College en natuurlijk, krijgen een 'gevoel' voor wat het zou zijn om een ​​student hier zou kunnen zijn.

WAT ZIJN aan de toelatingseisen?

Minimum kwalificaties: Volledige level 3 Normaal kandidaten wordt verwacht dat zij ten minste 88 * UCAS punten hebben. Dit kan worden afgeleid uit: BTEC / C & G L3 kwalificatie in Diermanagement of een aanverwant onderwerp; orTwo / drie A2 Levels idealiter waaronder een bètavak; of Kitemarked Toegang tot HE Aanvragers moeten ook vijf GCSE's in de rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels taal, Wiskunde en Natuurwetenschappen.

 • Nieuwe UCAS tarief Aanvragers zullen normaliter worden verwacht dat zij een aantal eerdere praktische ervaring hebben.

Het college is verheugd over de aanvragen van studenten met relevante werkervaring die niet de formele academische kwalificaties hebben, en van studenten met een functiebeperking. Aanvragers zullen worden beoordeeld op individuele ervaring. Aanvraag voor Erkenning van Verworven Competenties wordt verwelkomd en zal worden overwogen.

Wat moet ik nog meer weten?

Dit is een drie-jaar full-time of vier jaar sandwich natuurlijk. Moeten studenten kiezen voor de optie sandwich; ze zullen worden verplicht om een ​​minimum van 48 weken stage te ondernemen in een gebied van het belang van de student. Deel -tijd onderzoek over een langere periode kan ook geregeld worden.

Evenals het verkrijgen van praktische veehouderij vaardigheden, zullen de studenten ook de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden, zoals het oplossen van problemen, teamwork, people management, onderzoek en communicatie.

Regelmatig contact wordt onderhouden met werkgevers en feedback van hen wordt gebruikt om programma wijzigingen waardoor de relevantie van het programma om de huidige en toekomstige behoeften van de industrie op de hoogte.

In het laatste jaar van het programma zullen alle studenten worden verplicht om een ​​proefschrift dat kan worden gekoppeld aan een bedrijf te voltooien. Het college heeft banden met lokale diergerelateerde bedrijven, zoals Twycross Zoo, Cotswold Wildlife Park en de Warwickshire Wildlife Trust, die in staat zijn om relevante en actuele onderzoeksthema's te voorzien zal zijn.

Studenten die willen verder te verbeteren van hun praktische vaardigheden in staat zijn om toegang te krijgen tot het college speciaal gebouwde dierenwelzijn en de commerciële boerderij Moreton Morrell's en paarden faciliteiten op onze Moreton Morrell College.

Verdere informatie

Warwickshire College Group staat open voor alle studenten en zal altijd streven om redelijke aanpassingen aan specifieke behoeften of moeilijkheden tegemoet te komen. In uitzonderlijke omstandigheden kan de leerresultaten van een aantal cursussen betekenen dat dergelijke aanpassingen niet mogelijk zijn en het college kan niet garanderen dat elke eis kan worden ondersteund. Het niet op specifieke behoeften of problemen aan het college bekend te maken in een vroeg stadium in de toepassing kan het college in zijn vermogen om redelijke aanpassingen te maken of kan ze helemaal te voorkomen vertragen. Bespreek uw individuele omstandigheden met de toelatingscommissie tutor zo vroeg mogelijk.

WAT KAN IK DOEN Na deze cursus?

Vacatures zijn: behoud, het wild onderwijs officier in dierentuinen, wildparken, aquaria, naturereserves of dieren in het wild liefdadigheid. Onderwijs officier in natuurhistorisch museum, wildlife gidsen in ecotoerisme, journalistiek, onderwijs in kinderdagverblijven of scholen progressie te Postgraduate programma's zoals (zou EYFS kwalificatie of PGCE vereist): MSc Animal Ecology and Wildlife of voor afgestudeerden willen een carrière als docent in te voeren via een PGCE.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Warwick, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates