Bachelor of science

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science

Het in praktijk brengen wat je leert in uw lezingen is een belangrijk onderdeel van de Universiteit van Waikato Bachelor of Science graad. U zult hands-on ervaring met een aantal van de meest up-to-date en high-tech computerfaciliteiten en laboratoriumapparatuur beschikbaar, zoals onze massaspectrometers voor het onderzoeken van de moleculaire structuur te krijgen.

FSEN_BSC_final

Wij nemen u ook recht op de bron, met excursies die kunnen omvatten een overnachting geothermische monsters of een week lang bush kamp verzamelen om de flora van een regio te onderzoeken.

Het bereik van de carrière van opties beschikbaar voor Bachelor of Science (BSc) afgestudeerden is niet verwonderlijk als je de aard van de mate te overwegen. Het is zeer flexibel, zodat je documenten kunt combineren om uw sterke punten en interesses. We houden het algemeen in het eerste jaar, zodat uw keuze, wanneer u komt te specialiseren, is een weloverwogen één. Het overbrengen van deze mate de BCMS is ook mogelijk in elke fase van je diploma. Deze kwalificatie kan ook worden gestudeerd aan de Universiteit van Waikato Tauranga, met een grote in Biologische Wetenschappen of computer science.

Inrichting

De Universiteit van Waikato's School of Science is de thuisbasis van een suite van de goed uitgeruste laboratoria. De meeste wetenschappelijke papers zijn inclusief wekelijkse laboratorium sessies, zodat u de kans om te zetten wat je hebt geleerd in hoor- en werkcolleges in de praktijk. Onze studenten hebben ook de mogelijkheid om complexe onderzoek apparatuur en technieken, zoals het gebruik van NMR spectroscopie en DNA sequencing.

De computerfaciliteiten aan de Universiteit van Waikato behoren tot de beste in Nieuw-Zeeland, variërend van telefoons en tablets voor mobiele applicatie-ontwikkeling aan cluster computers voor massaal parallelle verwerking. computer science, wiskunde en Statistiek Studenten zullen ook 24 uur per dag toegang tot computerlokalen uitgerust met de nieuwste computer software.

Specialisaties

Binnen het BSc u kunt ervoor kiezen zich te specialiseren in:

Science International
Science International combineert een belangrijke wetenschap met een studie in het Chinees, Frans, Duits, Japans en Spaans. Science afgestudeerden die vertrouwd zijn met de taal en de gewoonten van andere landen zijn bijzonder waardevol om exportgerichte industrieën.

Te Pūtaiao me NGA Neem Māori (Wetenschap en Te Reo)
Deze specialisatie kunt u een wetenschap mate voort te zetten in een belangrijk onderwerp, terwijl het uitbreiden van uw kennis van de Maori taal en cultuur.

Carrièremogelijkheden

  • Animal Welfare Officer
  • Biotechnoloog
  • chemisch Analist
  • milieu-wetenschapper
  • Laboratory Manager
  • Software ontwikkelaar
  • Statisticus
  • web Architect

Conjoint graad opties

Deze graad kan ook worden opgevat als een conjoint.

Praktische ervaring

De Bachelor of Science is een praktische opleiding met laboratorium en / of veldwerk in verband met de meeste onderwerpen.

In sommige papieren die u in staat zal zijn om deel te nemen aan excursies naar de plaatselijke stranden, bossen en meren om bemonstering moeten verrichten en te leren uit de eerste hand over de omgevingen die je bestudeert.

Voor sommige exacte vakken, heb je ook de mogelijkheid om een ​​onafhankelijke of een klein team onderzoeksproject (speciale onderwerpen papier) die kunnen worden laboratorium of literatuur enquêtes gebaseerde ondernemen.

Toelating en inschrijving

Als u toegang tot de universiteit hebben bereikt door middel van NCEA u zal worden geaccepteerd in deze mate.

Discretionary Entrance

Aanvragers zullen normaal gesproken cyclisch Entrance worden verleend indien zij een totaal van ten minste 80 studiepunten in NCEA op niveau 3 hebben opgedaan op niveau 2 in vier thema's die gelijkwaardig zijn aan het goedgekeurde onderwerpen voor toelating tot de universiteit in NCEA, met een minimum graad van verdienste in ten minste de helft van de prestatie normen voor elk onderwerp. Aanvragers moeten ook kunnen voldoen aan de gecijferdheid en geletterdheid eisen van toelating tot de universiteit.

Aanvragen moeten worden ondersteund door de aanvrager schoolhoofd of een universiteit Student Recruitment adviseur.

speciale Toelating

Aanvragers zullen worden beschouwd op een geval per geval. Aanvragers 20 jaar en ouder aan het begin van hun studie zullen worden geaccepteerd, behalve degenen die duidelijk onvoldoende zijn voorbereid op academische studie. De voorkeur kan worden gegeven aan kandidaten die met succes de juiste Waikato Pathways College schakelprogramma's hebben voltooid.

Entree bij de ingang niveau of met een krediet van eerdere studie

Aanvragers zullen worden beschouwd op een geval per geval, rekening houdend met patronen van toelating, die in voorgaande jaren hebben toegepast en de status van de kwalificatie in Nieuw-Zeeland.

Pathways

Individuele papers kan eerdere ervaring in dit onderwerp nodig. Echter, kunnen er andere wegen die u kunt nemen om te studeren op dit gebied. Gelieve advies inwinnen van de faculteit Science & Engineering of de Faculteit der Computing & Mathematical Sciences.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder