Organizational Leadership - Human Resource Administration

&nbsp

De Bachelor of Organizational Leadership met een concentratie in Human Resource Administration (BOLS / HRA) graad is ontworpen om kennis en vaardigheden te bieden in theorie en toepassingen in verband met human resources. De cursussen omvatten onderwerpen als werkgelegenheid en plaatsing, vergoeding, voordelen, arbeidsverhoudingen, functieanalyse, opleiding en ontwikkeling, samen met leidinggevende capaciteiten gebaseerd op christelijke principes.

&nbsp


Waarom Human Resource Administration?


Het BOLS / RHA programma bereidt je voor leidinggevende functies in spannende posities in het Human Resource gebied. Het BOLS / HRA graden geeft ook een uitstekende voorbereiding voor studenten om hun leiderschap en management verhogen door het nastreven van een graduaat in human resource management, human resource development, business administration of andere gebieden.Cursussen Details


De Human Resource Administration omvat cursussen in opleiding en ontwikkeling, boekhouding en budgettering, compensatie in aanvulling op de Organizational Leadership kern eisen in een handige 8-weken-formaat.


Algemeen Onderwijs (36 uur semester) - cursussen in communicatie, literatuur, menswetenschappen, beeldende kunst, wiskunde, natuurwetenschappen, sociale wetenschappen, en Christian Studies. Deze cursussen worden gezien als de vrije kunsten component van een diploma en zijn fundamenteel voor bovenste divisie cursussen.


Core Cursussen (36 uur semester) - cursussen in organisatorische leiding, kwaliteitsmanagement, kritisch denken, zakelijke communicatie, management, sociologie en psychologie.


HRA Concentratie (12 uur semester) - cursussen in opleiding en ontwikkeling, boekhouding en budgettering, en gegevens over de computer-systemen.


Algemeen Keuzevakken (voldoende uren aan de eisen voor 120 uur in beslag voor de graad) - cursussen die toelaten studenten om extra werk te nemen aan onderwerpen die hen interesseren en die nuttig zullen zijn in hun carrière. Het is belangrijk om te overleggen met een adviseur bij het selecteren van keuzevakken.

Zie 11 andere vakken van Anderson University South Carolina »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
sep 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
jan 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

sep 2019