Bachelor paarden studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat zal ik studeren?

Deze brede opleiding biedt u een perfecte combinatie van wetenschap en bedrijfsleven modules om u te voorzien van een breed overzicht van equine thema's. Deze graad is erg populair bij studenten die liever toegepaste wetenschap om zuivere wetenschap geweest. Als u streven naar een volledig assortiment van onderwerp te bestuderen om u brede paarden vaardigheden te geven, dan is dit de cursus voor jou.

De combinatie van de toegepaste modules geeft u de mogelijkheid om uw vaardigheden en capaciteiten en dus uw carrièremogelijkheden te verbreden binnen de paarden en graduate markt. In de cursus bent u niet alleen in staat om een ​​scala van equine gerelateerde modules je zult ook moeten mogelijkheid om uw paardrijden vaardigheden verder te ontwikkelen te bestuderen. Een van de bepalende kenmerken van dit programma is dat je in staat bent om te paardrijden modules kiezen in de loop en de British Horse Society / UKCC syllabus is volledig ingebed in hen. Alle Equitation modules zijn goedgekeurd door de BHS. Je zult 'Core' modules die moeten worden onderzocht, maar ook de mogelijkheid om een ​​'optie' module elk jaar kiezen uit een set-lijst gegeven te bestuderen. Deze flexibele aanpak zal u toelaten om je opleiding om uw eigen onderwijs en carrière ambities te passen, aan te passen, terwijl nog studeren modules beschouwd van de kern van belang zijn voor de mate titel.

De opleiding kan zowel worden bestudeerd als een programma van drie jaar of vier jaar 'Sandwich' graad. Als u de optie 'Sandwich' kiest, zal u gevraagd worden om een ​​minimum van 48 weken stage te ondernemen (of twee 24 weken stage) in een gebied / s van uw interesse. De plaatsing jaar is niet verplicht, maar biedt u een uitstekende gelegenheid om vaardigheden te ontwikkelen naast je academische studie, die door toekomstige werkgevers zullen worden erkend als een positieve eigenschap. Deze cursus is gevalideerd in samenwerking met de Universiteit van Coventry.

Welke modules VALLEN?

Core Modules omvatten:

Jaar 1

 • Zoogdieren Anatomie & Fysiologie
 • Equine Industry
 • Principes van bedrijf Enterprise
 • Equine & Human Nutrition
 • ASSET (academische studie vaardigheden & Employability)

Optionele modules zijn: Equitation theorie, praktijk en Equine Management Equine Event Management of Applied Equine Management.

Jaar 2

 • Research Design & Analysis
 • Het beheren van Equine Enterprises
 • Equine inspanningsfysiologie
 • Enterprise Development
 • Equine Health & Ziekte

Optionele modules zijn: Equitation Onderwijs & Practice, Equine Behaviour, Ethics & Welzijn of Equine Reproduction & Management.

Jaar 3

Optioneel Plaatsing Jaar

Laatste jaar

 • Proefschrift
 • Sports Injury & Rehabilitation
 • Business Ethics & Corporate Responsibility
 • Actuele vraagstukken in Equine Science
 • Optionele modules zijn: Geavanceerde Equitation, Advanced Equine Nutrition, Alternatieve Therapie in Diergeneeskunde of Strategic Business Management.

Welke kwalificaties krijg ik?

BA (Hons) Equine Studies

Hoe word ik beoordeeld?

Elke module heeft zijn eigen specifieke beoordeling profiel en kan bestaan ​​uit cursussen en onderzoek. Modules worden beoordeeld met behulp van een verscheidenheid van evaluatiemethoden (case studies, rapporten, presentaties, practica etc) om voor u om een ​​reeks van vaardigheden met betrekking tot het vakgebied te ontwikkelen en om u te helpen het vertrouwen in het onderwerp en in jezelf op te bouwen.

WAT IS DE DATUM VAN PROCES?

Aanvragen moeten worden gemaakt via UCAS, met behulp van de instelling code voor Warwickshire College Groep: W25 en de cursus code: D322.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan het college in september 2017 zijn, willen wij u van harte welkom om deel te nemen in een van onze Open Events. U krijgt een rondleiding door de campus te nemen, een presentatie van het personeel ontvangen en weg te nemen veel nuttige informatie over studeren bij Moreton Morrell College en natuurlijk, krijgen een 'gevoel' voor wat het zou zijn om een ​​student hier zou kunnen zijn.

WAT ZIJN aan de toelatingseisen?

Minimum kwalificaties: Volledige level 3 Normaal kandidaten wordt verwacht dat zij ten minste * 88 UCAS punten hebben. Dit kan worden afgeleid uit:

 • BTEC / C & G L3 kwalificatie in Equine management of een aanverwant onderwerp; of
 • Twee / drie A2 Levels idealiter waaronder een bètavak;
 • of Kitemarked Toegang tot HE
 • Nieuwe UCAS tarief Aanvragers moeten ook vijf GCSE's in de rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels taal, Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Andere kwalificaties, zoals toegang tot HE Diploma, Welsh / International Baccalaureate, Schots Highers, Ierse Higher Leaving Certificate en andere internationale kwalificaties aanvaardbaar zijn, afhankelijk van de totale cijfer / behaalde punten en de wetenschappelijke inhoud van de cursus.

Aanvragers zullen normaliter worden verwacht dat zij een aantal eerdere praktische ervaring hebben.

Als een gids, zullen de studenten worden verwacht te hebben gestudeerd aan A 'Level of een afgeronde relevante niveau 3 diploma's, zullen echter alle aanvragers worden beoordeeld op individuele ervaring. Verzoek om erkenning van verworven competenties wordt verwelkomd en zal worden overwogen.

Het college is verheugd over de aanvragen van studenten met relevante werkervaring die niet de formele academische kwalificaties hebben, en van studenten met een functiebeperking. Alle aanvragers moeten de mogelijkheid om zelfstandig te studeren aan HE niveau aan te tonen.

Wat moet ik nog meer weten?

Studenten studeren een Equine Degree bij Moreton Morrell College kunnen verwachten om te leren in een vriendelijke en ondersteunende omgeving met ervaren medewerkers die u zullen helpen om succes in uw gekozen studie te bereiken, alsmede het begeleiden u in de toekomst aspiraties. Moreton Morrell College biedt een dynamische leeromgeving, zodat u uw vaardigheden en kennis te ontwikkelen op een programma speciaal ontworpen om uw kansen in de industrie te verbeteren.

Warwickshire College Group bieden diverse beurzen ;, zie onze website voor meer informatie. De meeste studenten zullen niets upfront voor hun opleiding te betalen. Voor informatie over de overheid leningen en subsidies beschikbaar voor HE studie, kunt u terecht op de Studiefinanciering Engeland website. Houd er rekening mee dat aanvragers die reeds hoger onderwijs houdt niet in aanmerking voor steun kan zijn en dient te informeren voor verdere details. Individuele behoeften Warwickshire College Group staat open voor alle studenten en zal altijd streven om redelijke aanpassingen aan specifieke behoeften of moeilijkheden tegemoet te komen. In uitzonderlijke omstandigheden kan de leerresultaten van een aantal cursussen betekenen dat dergelijke aanpassingen niet mogelijk zijn en het college kan niet garanderen dat elke eis kan worden ondersteund. Het niet op specifieke behoeften of problemen aan het college bekend te maken in een vroeg stadium in de toepassing kan het college in zijn vermogen om redelijke aanpassingen te maken of kan ze helemaal te voorkomen vertragen. Bespreek uw individuele omstandigheden met de toelatingscommissie tutor zo vroeg mogelijk.

WAT KAN IK DOEN Na deze cursus?

Deze kwalificatie is een belangrijke stap op weg naar een carrière in de paarden-industrie. Typische carrière opties omvatten yard management / ownership, paarden journalist, paarden marketeer, revalidatiecentrum manager, paarden transport manager en paarden dierenarts / docent *.

 • Volgende aanvullende training
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our Moreton Morrell College covers 750 acres of countryside and is home to many of our land-based students.

Our Moreton Morrell College covers 750 acres of countryside and is home to many of our land-based students. Lees Minder