Bachelor Pre-engineering

California State University Bakersfield

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Pre-engineering

California State University Bakersfield

CSU Bakersfield biedt een pre-engineering programma. Pre-engineering studenten wonen CSUB voor 2-3 jaar daarna over te dragen aan een technische school waar ze de bovenste-divisie curriculum en waar ze zullen afstuderen met een diploma in engineering te voltooien. De CSUB pre-engineering-programma is een generiek programma, geschikt voor de overdracht aan een technische school en in elk gebied van engineering. Terwijl de overdracht naar andere CSU scholen zijn de meest naadloze, veel CSUB studenten over te dragen aan UC scholen, particuliere scholen en scholen over het hele land.

Toelating

Er zijn geen speciale toelatingseisen of procedures om de CSUB pre-engineering programma in te voeren. Net als alle CSUB studenten, u een aanvraag voor toelating het gebruik van de CSU Mentor site, moeten de studenten alle universitaire regels voor de toelating deadlines te gehoorzamen. Eenmaal toegelaten, kunt u in de pre-engineering programma alleen maar door het zien van een pre-engineering adviseur en het nemen van de aanbevolen klassen.

Aanvraagprocedure voor First-Time Freshmen

  1. Controleer of u voldoet aan de toelatingseisen voor de eerste keer Freshmen.
  2. Een aanvraag indienen om CSU Bakersfield door middel CSUMentor, de online opnames portal voor alle CSU campussen. A $ 55 niet-terugbetaalbare toepassing filing vergoeding is vereist, maar betalingsvrijstellingen zijn beschikbaar als u in aanmerking komt. Studenten die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de Educational Opportunity Program, (EOP) moeten hun EOP applicatie op CSUMentor invullen nadat ze hun aanvraag voor toelating hebben ingediend.
  3. U ontvangt een e-mail van CSUB Admissions en Records bevestiging van ontvangst van uw aanvraag ontvangt samen met uw specifieke CSUB ID-nummer en login instructies om uw myCSUB account. Bijzondere aandacht besteden aan alle uitstaande "To-Do 'lijst items die je nodig hebt in te vullen en / of overlegt. Toelating tot de universiteit zal afhankelijk voldoen aan alle voorwaarden voldoet, alsmede voldoen aan alle deadlines en documenten die moeten worden ingediend. Submit gevraagde documenten op tijd aan de universiteit.
  4. Controleer uw Admissions Status online op myCSUB regelmatig voor eventuele updates. Zodra een beslissing wordt genomen, zal het worden weerspiegeld op uw account en ontvangt u een brief met verdere informatie, zoals het aanmelden voor een oriëntatie.
  5. Zorg ervoor dat u uw lijst met "To-Do" regelmatig, zelfs nadat u bent toegelaten te volgen; er kunnen aanvullende documenten of eisen die u nodig heeft om dergelijke dienen als uw laatste high school transcript als je eenmaal afgestudeerd zijn. Doe niet verzonden documenten of correspondentie tenzij vereist.
  6. Belangrijk: zorg ervoor dat uw e-mailadres en andere contactgegevens correct zijn. CSU Bakersfield maakt gebruik van e-mail als een van de belangrijkste vormen van communicatie.

Geen campus impactie bij de First-Time Freshman niveau. Open voor alle in aanmerking komende aanvragers CSU. Programma impactie geldt voor de Nursing Program.

Application Filing Periode

De eerste aanvraag indienen periode voor de eerste keer eerstejaars en transfer aanvragers is 1 oktober - 30 november van het vorige jaar voor de herfst termijn, 01-20 juni van het vorige jaar voor de winter termijn en 1 augustus - 31 van het vorige jaar voor de lente termijn. Post Baccalaureate en Graduate aanvragers moeten contact op met de specifieke gewenste afgestudeerde afdeling voor eventuele deadlines van het programma kunnen hebben. Huidige toepassing indienen statussen kunnen verschillen van elkaar CSU campus. Aanvragers worden aangemoedigd om vroeg toe te passen tijdens de beschikbare indienen periodes, besteden veel aandacht aan de eisen voor toelating, evenals de termijnen voor het indienen van een aanvraag.

CSUB en nadelen

Het belangrijkste voordeel van CSUB is voor Kern County bewoners, zij kunnen de voortgang in de richting van een ingenieursdiploma zonder lange reistijden of het hebben van Kern County te bewegen. Ook CSUB techniek klassen zijn over het algemeen vrij klein en studenten krijgen vaak een meer gepersonaliseerde onderwijs dan wanneer ze waren op een grotere school.

Het grootste nadeel is dat de studenten zal worden afstuderen van een andere school en moet alle afstuderen eisen van die school, die vaak bestaat uit lagere divisies cursussen beschikbaar op CSUB voldoen. Dit betekent dat instromers vergen doorgaans een of twee kwartalen om hun diploma te verdienen in vergelijking met studenten van de technische school gedurende hun hele carrière van de universiteit.

Kosten van deelname

Kosten van deelname (COA) is een figuur jaarlijks berekend door financiële kantoren steun die een schatting van de totale kosten (inclusief collegegeld, vergoedingen, boeken & supplies, room & board, transport en misc vertegenwoordigt. persoonlijke uitgaven) voor een full-time student aan hun universiteit in de loop van het academisch jaar bij te wonen.

Afzonderlijke COA cijfers worden bepaald voor studenten die op de campus, Off-Campus, en met de ouders. Het COA kan helpen families budget voor alle kosten om te studeren. Het is belangrijk op te merken dat slechts een deel van de totale COA rechtstreeks aan de universiteit is. Bovendien, het COA is een gestandaardiseerde schatting, en kan worden aangepast voor studenten op een case-by-case basis met de juiste documentatie.

De kosten van deelname is een belangrijke factor bij het bepalen van studiefinanciering in aanmerking te komen. De verwachte Family Contribution (EFC), die wordt berekend op basis van de FAFSA data door de federale processor, vertegenwoordigt het bedrag dat de student en zijn of haar familie wordt verwacht dat zij een bijdrage leveren aan het COA. Het EFC wordt afgetrokken van het COA om de financiële behoefte van de student te bepalen. De financiële steun wordt dan toegekend aan helpen compenseren COA van de student.

Als de financiële hulp is niet genoeg om de behoefte te voorzien, dan is het resterende bedrag wordt beschouwd als onvervulde behoefte. Het is belangrijk op te merken dat een student niet verplicht is om financiële Behoefte om in aanmerking te komen voor het ontvangen ongesubsidieerde Federale Stafford Leningen, PLUS leningen, of op verdiensten gebaseerde beurzen hebben.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 - 3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Bakersfield, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates