Lees de Officiële Beschrijving

Op dit moment, de functies en taken van psychologische professionals impliceert dat deze expertise hebben op verschillende gebieden van de psychologie en aanverwante gebieden, omdat alleen dan haar activiteiten kan uitvoeren op basis van een holistische en integratieve perspectief van het menselijk gedrag. In die zin is de vorming van de 1ste cyclus is gericht op studenten met een basiskennis en vaardigheden om de algemene theoretische en conceptuele niveaus en onderzoek op verschillende gebieden van de psychologie en aanverwante gebieden.

Deze 1e cyclus omvat de volgende wetenschappelijke gebieden: - Psychologie; - Biologie; - Methodieken Toegepaste Psychologie; - Sociale Wetenschappen.

Tezamen zijn deze gebieden bedoeld om de volgende vaardigheden te ontwikkelen: - Framing historische en epistemologische grondslagen van menselijk gedrag; - Interpreteren en begrijpen van de verschijnselen in de sociale wetenschappen; - Om de biologische grondslagen van het gedrag en hun respectieve beoordeling processen kennen; - Identificeren en definiëren de belangrijkste fasen van de methodologische proces, de bescherming van technische perspectieven, wetenschappelijke en ethische aspecten van onderzoek in de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen; - Om te trainen en oefenen het correct gebruik van de juiste statistische technieken om data-analyse; - Identificeren en integreert sensorische processen, scherpzinnig, motivatie, affectieve en aandacht en respectieve werking; - Herkennen en de theorieën en modellen van leren en geheugen om educatieve en klinische contexten toe te passen; - Om de concepten en mechanismen die de verwerking van informatie over de relatie tussen cognitie en de hersenen te begrijpen; - Verdiep modellen van de menselijke ontwikkeling gedurende de gehele levenscyclus; - Begrijp de uitgangspunten van de psychologische evaluatie, en kennen en de methoden van observatie en evaluatie op verschillende beleidsgebieden contexten toe te passen; - Herkennen en de belangrijkste procedures van psychometrische evaluatie uit te voeren met het oog op een correct gebruik van psychologische evaluatie-instrumenten te waarborgen; - Identificeer de psychosociale determinanten van gezondheid en ziekte, het bevorderen van de toepassing van gezondheidspreventie modellen; - Kennis van psychopathologie ontwikkelingsmodel gericht voldoende erkenning van verschillende nosologische entiteiten; - Om een ​​compleet model van verschillende ziektebeelden volgens evidence-based interventies bieden; - Grijp modellen en technieken in de psychologie aan kritische evaluatie capaciteit met betrekking tot de exploitatie en het beheer van organisaties te bevorderen; - Ontwikkelen analyse mogelijkheden van de verschijnselen en groepsprocessen.

De 1e Psychologie cyclus vraag, als geheel, bieden studenten met basiskennis en vaardigheden om het uitvoeren van een soepele overgang voor een 2 opleiding.

Ten slotte moet ook worden vermeld in de doelstellingen van de 1ste cyclus, de participatie van studenten in de bouw van hun opleiding te stimuleren, en ze kunnen verschillende cursussen met betrekking tot meer specifieke gebieden van psychologische kennis kiezen (keuzevakken) . Sommige van deze keuzevakken zorgen voor een eerste contact met de theorieën die ten grondslag liggen van de verschillende therapeutische benaderingen om studenten in hun besluitvorming te ondersteunen bij een 2e cyclus.

CARRIÈRE

De 1e Psychologie cyclus is de eerste stap van het vormen van een psycholoog. Deze basisopleiding biedt toegang tot de 2de cyclus in de psychologie, de laatste is meer gespecialiseerd. Samen genomen, de twee studie cycli zijn verplichte eis voor inschrijving in het Portugese Psychologen (OPP) en de uitoefening van het beroep van psycholoog, na het uitvoeren van Stage beschermd door het OPP.

Toelatingseisen - de meid in het Portugees ISMT

INTERNATIONALE STUDENT IN ISMT - Wat zijn de voorwaarden voor de toegang?

Kan worden toegepast op de concurrentie internationale studenten die: 1) houder zijn van een diploma dat in het land waar het werd behaald, geef hen het recht om op te staan ​​en de toegang tot het hoger onderwijs in dit land. Dit vereist de presentatie document van de titel van de kwalificatie, met vermelding van het eindklassement, gevalideerd door de bevoegde autoriteit van dat land 2) houder zijn van een diploma van het Portugese secundair onderwijs of een gelijkwaardig diploma. Het laatste geval moet het document presentatie van de gelijkwaardigheid van niet-cursus Portugees het Portugese onderwijssysteem, met vermelding van het eindklassement

Opleiding te volgen in:
Portugees

Zie 8 andere vakken van Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
6 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum