Bachelor Public Relations

Vysoká Škola Mezinárodních a Veřejných Vztahů Praha

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Public Relations

Vysoká Škola Mezinárodních a Veřejných Vztahů Praha

Drie jaar Bachelor of gecombineerd in de vorm van

FOCUS OP STUDIE

Public Relations is geaccrediteerd gespecialiseerd op het gebied van "Public Administration en Public Relations". School gebruikersprofiel van deze reageert op het groeiende belang van communicatie en het beïnvloeden van de samenleving. Passing profilering en PR specialisatie schept de voorwaarden voor gekwalificeerd werk op het gebied van communicatie en het beïnvloeden van de samenleving op alle niveaus. Afgestudeerden zullen alleen in bedrijven die gespecialiseerd zijn in deze activiteiten worden toegepast, maar ook in de media, de instellingen van de staat en lokale overheden, regionale en lokale instellingen, politieke partijen, etc.

profielvakken

  • Theorie en praktijk van PR
  • Analyse van mediamateriaal
  • media communicatie
  • marketingcommunicatie
  • Genesis en stichtingen PR
  • marketing Basics

GRADUATE PROFIEL

Afgestudeerden zijn in staat om de studie van de verworven kennis en vaardigheden toe te passen in het openbaar bestuur lichamen in de Tsjechische Republiek, de EU en andere internationale organisaties (VN, Raad van Europa, de NAVO, de OESO, enz.) En in de communicatie met het publiek door bedrijven die gericht zijn op PR-activiteiten, reclamebureaus of media.

Department of Public relations en communicatie

Department of Public relations en communicatie participeert in het onderwijs undergraduate en masteropleiding in zowel full-time en in de gecombineerde studies. De belangrijkste activiteit is de verantwoordelijkheid van de opleiding "Public Administration en Public Relations."

In de masteropleiding de afdeling biedt studie politieke wetenschappen en Politieke Marketing. De studie is de focus ontworpen voor degenen die willen niet alleen de theoretische principes van media communicatie in de moderne samenleving domineren, maar ook om praktische ervaring uit het veld voor het werk te krijgen in het openbaar bestuur, politieke partijen, maatschappelijke organisaties of instanties of PR-bedrijven. De afdeling is ook betrokken bij het onderwijs van een aantal onderwerpen voor verdere specialisatie (PR bestuurskunde, sociologie en informatiemaatschappij).

De afdeling ontwikkelt contacten met de praktijk, gecultiveerd en samenwerking met het buitenland.

Deze school biedt programma's in:
  • Tsjechisch


Laatst bijgewerkt op November 16, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Tsjechië - Praag, Prague
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tsjechië - Praag, Prague
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan