Bachelor Reclame

Marist College - School of Communication and the arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Reclame

Marist College - School of Communication and the arts

De mededeling graad heeft concentraties in Advertising, Communication Studies, Journalistiek, Public Relations, en Sports Communication. De Advertising concentratie bereidt studenten voor een loopbaan in de vele gebieden van specialisatie in de reclame-industrie en de bijbehorende velden. Advertising studenten voor te bereiden op een levenslange carrière in de reclame door zich fervent onderzoekers en critici van de nationale en internationale reclame, evenals reclame-business praktijken. De vierjarige curriculum is gebaseerd op een sterk fundament van de kern liberal arts en communicatie studies klassen. Na het verkennen van de reclame-industrie, haar disciplines, en haar plaats in de samenleving, studenten kiezen voor een studie in zowel creatief of marketing specialisaties streven.

De Advertising studie met een creatief accent bereidt studenten te conceptualiseren, maken en produceren reclame voor alle media. Er is werkelijke hands-on ervaring met het creëren en produceren van reclame voor kranten, tijdschriften, transit, TV, radio en het internet. Studenten hebben veelvuldig contact met de reclame-gemeenschap lokaal en in New York City door middel van een agentschap bezoeken, gastsprekers, en stages. Advertising studenten worden aangemoedigd om nationale reclame competities in te voeren. Aan het eind van dit programma, zal de student een portfolio van het monster reclame werken om potentiële werkgevers te laten zien hebben.

De marketing nadruk opleiding bereidt studenten voor een loopbaan in een Reclamebureaus, werkzaam als account executive, media koper, of onderzoeker. Studenten kunnen ook overwegen een carrière in de productie als brand manager of vertegenwoordiger. Studenten met deze nadruk worden aangemoedigd om een ​​minor studie doen in gebieden zoals business, vreemde taal, of psychologie. Sommige studenten kiezen om naar Graduate School tot een Master of Business Administration na te streven. Junioren en Senioren hebben de mogelijkheid om stages lokaal te voltooien, in New York, Albany, en Boston.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Poughkeepsie, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates