Bachelor risicomanagement en verzekeringen

Ohio Northern University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor risicomanagement en verzekeringen

Ohio Northern University

Navigeren door de TOEKOMST

Met dit programma, zult u een solide basis krijgen in alle aspecten van het risicobeheer - tegen verlies en bescherming, de verzekering regelgeving, het overnemen en vorderingen aanpassen. Professionals met deze vaardigheden zijn in de vraag in een verscheidenheid van industrieën.

Netwerken is de sleutel in het bedrijfsleven, en het is sleutel hier. Met onze kleine klassen, krijg je om je docenten kennen, en ze zullen je te leren kennen. In feite, zult u een faculteit adviseur die je mentor vanaf de eerste dag tot het afstuderen worden toegewezen. U zult ook interactie met en te leren van zakelijke leiders, ondernemers en ONU alumni die geweldige carrière hebben gesmeed in vele verschillende industrieën.

Uw risicomanagement en verzekeringen onderwijs strenge cursussen met real-world leren mengen. U werkt samen met bestaande bedrijven om problemen op het gebruik van risicobeoordeling en beperking van strategieën en tactieken, met inbegrip van het gebruik van een zeer belangrijk instrument op te lossen: de verzekering. U zult deelnemen aan een stage die on-the-job training biedt. U zult vaardigheden in leiderschap, teamwork, creativiteit en ondernemerschap aan te scherpen.

Na het afstuderen, zult u klaar voor wat de toekomst in petto heeft, met inbegrip van de werkgelegenheid in gebieden zoals risicobeheer, verzekeringen en verzekeringsmakelaar zijn.

Kansen te over

EXECUTIVE KLAS

Stel je voor reizen naar een grote stad en de ontmoeting met senior executives van topbedrijven - als een undergraduate student! De Executive Classroom is een speciale cursus die zich richt op leiderschap en ethiek. hoeksteen van de cursus is een reis naar een grote stedelijke gebied voor intensieve dagen van vergaderingen, netwerken en culturele activiteiten. Past klassen hebben gereisd naar Chicago en een bezoek aan de Chicago Bears, JP Morgan Chase, AT & T, Deloitte, On Target Performance Group, Harbor Capital Advisors en Cook County Hospital.

STAGES

Uw stage geeft je een kans in het veld aan het werk en bouw je cv. We stellen je met een stage die overeenkomt met uw interesses en carrière ambities. Terwijl veel studenten stage in Ohio, anderen kiezen om een ​​stage te voltooien in een ander land of zelfs internationaal. De meeste stages worden betaald, en veel resultaat in het aanbod van full-time dienstverband bij het afstuderen.

DENK SUCCES

MICHELLE SEISLOVE BSBA met een grote in marketing Minor Ondernemerschap '13

VERZEKERING is niet per se een industrie die mensen denken over het krijgen in wanneer ze de planning van hun PROFESSIONAL FUTURES. Zodra u BENT, de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. OF Je werkt voor een agentschap of bedrijf, zijn er voor elk wat wils. UIT technologie, marketing en boekhouding, het overnemen en conclusies iedereen kan vinden hun perfecte pasvorm. Ik kan eerlijk zeggen dat het werken voor een verzekeringsmaatschappij is leuk, en ik kijk ernaar uit om elke dag werken.

Michelle Seislove afgestudeerd aan ONU in 2013 met een BSBA met een major in marketing en een minor in ondernemerschap. Terwijl op ONU, diende zij als voorzitter van de American Marketing Association hoofdstuk ONU en was actief in de Student Investment Club. Vandaag de dag is ze een klant aansluitingen specialist voor Ohio Mutual Insurance in Bucyrus, Ohio. Zij is verantwoordelijk voor de bevordering en uitvoering van 360access, een online verzekeringnemer dienst gebruikt om de verzekering accounts te beheren. Het risicobeheer belangrijkste was geen optie als ze ONU bijwoonde. Maar als een recent afgestudeerde die werkt in de verzekeringssector, ziet ze de waarde van dit diploma in de markt.

RESULTATEN en cursussen

SOLID RESULTATEN

100 procent plaatsing tarief voor risicobeheer studenten in stages. ONU studenten landen felbegeerde plekken bij bedrijven als Ohio Mutual, Nationwide Insurance en AFLAC. Onze studenten consequent te scoren in de 90e percentiel op de Education Testing Services examens.

CURSUSSEN

Je moet 120 studiepunten uur tot een BSBA te verdienen met een grote in risicomanagement en verzekeringen. Dit omvat 24 credit-uren van de keuzevakken die bruikbaar zijn voor het aanpassen van uw programma of het toevoegen van een minor die je aantrekkelijker voor potentiële werkgevers zal maken.

Als risicomanagement en verzekeringen grote, zal het bedrijfsleven basiscursussen worden aangevuld met:

  • Life and Health Insurance Fundamentals
  • Eigendom en Aansprakelijkheidsverzekering Fundamentals
  • Beheer van de besluitvorming
  • Human Resource Management
  • Compensation management
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan