Lees de Officiële Beschrijving

NAVIGEREN DE TOEKOMST

Met dit programma krijgt u een solide basis in alle aspecten van risicobeheer - van verlies en bescherming tot verzekeringsregels, tot acceptatie en schadebepaling. Professionals met deze vaardigheden zijn veel gevraagd in verschillende industrieën.

Netwerken is de sleutel tot succes, en het is hier van cruciaal belang. Met onze kleine klassen, leer je je professoren kennen en zullen ze je leren kennen. In feite krijgt u een facultaire adviseur toegewezen die u begeleidt vanaf de eerste dag tot het afstuderen. Je zult ook communiceren met en leren van bedrijfsleiders, ondernemers en ONU alumni die geweldige carrières hebben gesmeed in veel verschillende industrieën.

Uw risicobeheer en verzekeringsvoorlichting zullen rigoureuze cursussen combineren met real-world leren. Je werkt samen met echte bedrijven om problemen op te lossen met behulp van strategieën voor risicobeoordeling en mitigatie en tactieken, waaronder het gebruik van een zeer belangrijke tool: verzekering. Je neemt deel aan een stage die on-the-job training biedt. Je vaardigt vaardigheden aan op het gebied van leiderschap, teamwork, creativiteit en ondernemerschap.

Na het afstuderen ben je klaar voor wat de toekomst in petto heeft, inclusief banen op gebieden zoals risicobeheer, verzekeringen en verzekeringsmakelaardij.107037_13.jpg

KANSENBUREN

EXECUTIVE CLASSROOM

Stel je voor dat je naar een grote stad reist en een ontmoeting hebt met senior executives van topbedrijven - als een student! De Executive Classroom is een speciale cursus die zich richt op leiderschap en ethiek. De hoeksteen van de cursus is een reis naar een grootstedelijk gebied voor intense dagen van vergaderingen, netwerken en culturele activiteiten. Vorige lessen zijn afgereisd naar Chicago en hebben de Chicago Bears, JP Morgan Chase, AT bezocht

STAGES

Je stage geeft je de kans om in het veld te werken en je CV te maken. We hebben je klaargestoomd met een stage die past bij je interesses en carrièreaspiraties. Terwijl veel studenten studeren in Ohio, kiezen anderen ervoor om stage te lopen in een andere staat of zelfs internationaal. De meeste stages worden betaald en kunnen leiden tot aanbiedingen van een fulltime baan bij het afstuderen.107033_4.jpg

DENK SUCCES

MICHELLE SEISLOVE BSBA MET EEN GROOT IN MARKETING MINOR IN ONDERNEMERSCHAP '13

VERZEKERING IS NIET NOODZAKELIJKERWIJZE EEN INDUSTRIE DIE MENSEN DENKT OVER AAN TE NEMEN WANNEER ZE HUN PROFESSIONELE TOEKOMST PLANNEN. ZODRA JE BENT, ZIJN DE MOGELIJKHEDEN WERKELIJK EINDELOOS. OF JE VOOR EEN AGENTSCHAP OF EEN BEDRIJF WERKT, ER IS IETS VOOR IEDEREEN. VAN TECHNOLOGIE, MARKETING EN BOEKHOUDING, TOT ONDERWORPEN EN CLAIMS, IEDEREEN KAN HUN PERFECTE FIT VINDEN. IK KAN EROP ZEGGEN DAT WERKEN AAN EEN VERZEKERINGSONDERNEMING PRETTIG IS, EN IK KIJK ERUIT OM ELKE DAG TE WERKEN.

Michelle Seislove studeerde in 2013 af aan de ONU met een BSBA met een major in marketing en een minor in ondernemerschap. Bij de ONU was ze voorzitter van het ONU American Marketing Association-hoofdstuk en was ze actief in de Student Investment Club. Tegenwoordig is ze specialist op het gebied van klantaansluitingen voor Ohio Mutual Insurance in Bucyrus, Ohio. Zij is verantwoordelijk voor de promotie en implementatie van 360access, een online polishouderdienst die wordt gebruikt om verzekeringsrekeningen te beheren. De major risicobeheer was geen optie toen ze de ONU bezocht. Maar als pas afgestudeerde die in de verzekeringssector werkt, ziet ze de waarde van dit diploma op de markt.107032_3.jpg

UITKOMSTEN EN CURSUSSEN

STEVIGE UITKOMSTEN

Plaatsingspercentage van 100 procent voor studenten risicomanagement in stages. ONU studenten landen fel begeerde plaatsen bij bedrijven zoals Ohio Mutual, Nationwide Insurance en AFLAC. Onze studenten scoren consequent in het 90e percentiel van de zakelijke examens van Education Testing Services.

CURSUSSEN

U hebt 120 kredieturen nodig om een BSBA te behalen met een major in risicobeheer en verzekering. Dit omvat 24 credituren van keuzevakken die nuttig zijn voor het aanpassen van je programma of het toevoegen van een minor die je aantrekkelijker maakt voor potentiële werkgevers.

Als belangrijkste risicobeheer en verzekeringen zullen business foundation-cursussen worden aangevuld met:

  • Basisprincipes van levens- en ziektekostenverzekeringen
  • Fundamentals voor eigendommen en aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Management besluitvorming
  • Personeelszaken
  • Compensatiebeheer107027_106848_11.jpg
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 7 andere vakken van Ohio Northern University »

Laatst bijgewerkt op December 24, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019