Bachelor Schriftelijk

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Schriftelijk

Oral Roberts University

De afdeling Engels op ORU benadrukt literatuur dat de "goede, ware en het schone 'van de westerse beschaving belichaamt. Vanuit dit perspectief hebben de studenten ook de mogelijkheid om niet-westerse literatuur en minderheidstalen stemmen fundamenteel voor de Amerikaanse cultuur te verkennen en om hun eigen stem te ontdekken door middel van literaire schrijven. De afdeling Engels inspanningen om de kennis van hun literaire erfgoed van studenten, te verfijnen en ambachtelijke hun vaardigheden van analyse, synthese en evaluatie en om zich te uiten in de kunst van en het schrijven te verbeteren vertellen over hun christelijk geloof om hun cultuur.

Het schrijven belangrijkste is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het schrijven en willen een carrière in het bewerken te streven, het schrijven, publiceren, zaken, reclame en aanverwante gebieden. Een schriftelijk major is ook goed voorbereidend werk voor graduate studies in de rechten, theologie en communicatie kunsten. Studenten die kiezen voor het schrijven van belangrijke studie de basis van zowel literair als technisch schrijven, maar ze zijn in staat om hun programma's te ontwerpen om zo een of het ander te benadrukken.

Studenten die geïnteresseerd zijn in de literaire schriftelijk volgen een opleiding hun oriëntatie op de moderne literatuur en opleiding hen schriftelijk in verschillende genres, zoals fictie, poëzie en drama. Ze leren om hun schrijfvaardigheid te verbeteren en effectief uiten hun creativiteit, met mogelijkheden om off-campus workshops bij te wonen en hun werk voor publicatie in te dienen. Ze praktische ervaring door middel van binnen of buiten de campus stages krijgen ook.

Studenten die geïnteresseerd zijn in technisch schrijven focus op bewerken, publiceren, schrijven en web design in de zakelijke wereld, zoals brochures, handleidingen, nieuwsbrieven, jaarverslagen, advertenties en webpagina's. Studenten leren hoe te schrijven voor specifieke doelgroepen en doeleinden, om toegang te krijgen en te evalueren informatie te herzien voor de duidelijkheid en beknoptheid en het ontwerpen en opmaken juiste lay-outs. Studenten leren ook computervaardigheden voor zoekopdrachten, desktop publishing en presentaties, en ze krijgen praktische ervaring door middel van binnen of buiten de campus stages.

Studenten hoofdvak schriftelijk kan een concentratie (12 uur) toe te voegen aan hun studie. Schrijven majors kunnen hun zeven uur keuzevakken plus 5-6 extra uren gebruikt voor de concentratie, waardoor de mate totaal 133 uur met een concentratie, in plaats van 128 uur zonder concentratie.

Wat kunt u verwachten?

Engels Literatuur majors kunnen uitkijken naar carrièremogelijkheden in: - College en voortgezet onderwijs - Het onderwijzen van Engels als tweede taal - Bewerken - Technisch schrijven - Schrijven voor media - Fiction schriftelijk - Zakelijke communicatie - Reclame

Wat heb je te uit te kijken?

Schrijven, schrijven en meer schrijven! Een grote verscheidenheid van het schrijven kansen in vele podia - korte verhalen, poëzie, script schrijven, handleidingen, subsidieaanvragen, brochures, websites, nieuwsberichten, editing, proeflezen en copyediting. Het ontwikkelen van discipline van een schrijver en effectief communiceren door middel van geschreven woorden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
6 - 8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan