Bachelor smart & mobiliteitsmanagement

Campus M21

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor smart & mobiliteitsmanagement

Campus M21

Studie: Smart & Mobility Management

DE STUDIE RICHTING SMART & MOBILITEIT BEHEER IN HET KADER DIGITAL BUSINESS MANAGEMENT: DE NIEUWE MOBILITEIT: NIET MINDER de weg, maar SMART.

Smart City, Smart Home en Smart Living - tags die op ieders lippen. Digitale netwerk vormt de basis voor een slimme en mobiele levensstijl: of met BMW ConnectedDrive door de verbonden stad, met de iPhone om de smart home control of maak de wereld clickable met Augmented en Virtual Reality. De markt voor "beheerde mobiliteit" is gigantisch. Of het nu in het ontwerp van slimme steden in het intelligente netwerk van het vervoer of in de ontwikkeling van innovatieve diensten mobiliteit en mobile marketing concepten. Smart & Mobility Manager aan te passen onze mobiele toekomst en munt een nieuwe digitale lifestyle.

Oefen met sterke merken

Studie Smart & Mobility Management op Campus M21 is praktisch. Onze studenten ontwikkelen met professionals in het veld sterke concepten en campagnes. Partners zijn onder andere BMW, Audi, O2 en Google. In de echte praktijk projecten die ertoe doet - business games zijn niet genoeg! De 12-weken stage bij bedrijven, organisaties of adviesbureaus is vaak de sleutel tot een carrière te beginnen.

Studies en inhoud

Studiegroepen in grootte van de klas, het leren van de praktijk met gemotiveerde leerkrachten, persoonlijke benadering en duidelijke structuren, een moderne campus in een geweldige locatie - zo maakt het bestuderen van plezier en brengt een hoop. Na geaccrediteerd volgens de internationale normen Bachelor of Arts u de meester kan maken. De actie is voor u open. Met passie gaan onze studenten spannende onderwerpen: Welke business modellen beschikbaar voor locatie-gebaseerde diensten zijn? Hoe doen marketing concepten voor nieuwe mobiliteit providers? Hoe kan intelligente modellen voor Smart Cities (bijvoorbeeld vervoer en energie management, stedenbouw)?

De studies omvatten:

De bacheloropleiding duurt zes semesters en bestaat uit verschillende studies modules. Voor elke module ontvang je studiepunten (ECTS). Een totaal van 180 studiepunten kan worden bereikt. Na de succesvolle afronding zal worden beloond met een openbare universiteit u de Bachelor of Arts (BA).

Studie en Examenregeling

Gekozen Cursus Inhoud:

 • Mobiliteit Markten & Smart Business
 • Mobile Technology & Research
 • Smart & Mobility Management
 • Mobile Marketing & Commerce
 • Mobiliteit Gedrag & Digital Lifestyle
 • bijzondere wet
 • economische informatica
 • Bedrijfsmanagement
 • Corporate governance en communicatie

Carrièremogelijkheden

Veel industrieën gedijen op mobiliteit - hetzij als een leverancier of gebruiker van mobiliteitsdiensten. Daarom mobiliteit professionals zijn in grote vraag. In studies, die u aanschaft uitgebreide kennis en praktische ervaring in het beheer van intelligente mobiliteitsoplossingen en in het gebruik van mobiele communicatietechnologieën voor marketing. Sluit je studie bij een erkende internationale normen Bachelor of Arts. Netwerken met professionals uit de praktijk en sollicitatie coaching studeren op de campus M21 koers. Bovendien, het uitbreiden van je sociale vaardigheden op een overtuigende uitstraling. Deze studie biedt uitstekende carrièremogelijkheden.

Bijvoorbeeld als:

 • Mobility Manager
 • Business Development Manager
 • Mobile Marketing Manager
 • Manager Business Intelligence
 • innovatie Manager
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates