Bachelor in sociaal werk

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Aangezien dit programma volledig in het Portugees wordt onderwezen, moeten kandidaten in staat zijn om Portugees te spreken en te schrijven of bereid zijn om de taal te leren.

121099_EdificiosISMTbanner_1185x350_a.jpg

Doelen

  • Het vormen van gekwalificeerde professionals die op een creatieve, innovatieve en ondernemende manier handelen, op het niveau van het proces van sociale herkwalificatie en van interventie op de sociale schade die wordt gegenereerd in het daadwerkelijke proces van duurzaamheid van het systeem.
  • Concurrerende maatschappelijk werkers, geconfronteerd met de dynamiek van transformatie, kwalificeren voor de arbeidsmarkt in sociaal werk.
  • Driehoek kennis, onderzoek en actie als een hulpmiddel om de professionele toekomst voor te bereiden op de veranderingen die worden geverifieerd in het sociale paradigma.
  • Versterking van de competenties van het conventionele actiemodel op het gebied van sociale actie en van sociale politiek en op een minder conventioneel niveau van administratie en administratie van instellingen, diensten of apparatuur.
  • Ontwikkel de competenties van de studenten om een duurzame interventie van de gemeenschap mogelijk te maken, op het niveau van teamwerk op straat of bij het plannen, raadplegen en controleren van projecten, programma's en diensten van de sociale sector.

Professionele kansen

Sociale zekerheid, gezondheid, lokale overheid, justitie, arbeid en onderwijs, psychotherapeutische en psychosociale interventie, onderwijs zelf voor onderwijs.

Toelatingseisen

Internationale kandidaten moeten aan een van de volgende voorwaarden voldoen:

  • In het bezit zijn van een kwalificatie die hen het recht geeft om zich aan te melden en toegang te krijgen tot hoger onderwijs in het land waar het werd behaald. Het in te dienen document moet de definitieve classificatie bevatten en moet worden gevalideerd door de bevoegde autoriteit van dat land.
  • In het bezit zijn van een diploma Portugees voortgezet onderwijs of een gelijkwaardig diploma. In het laatste geval moet een document worden overgelegd dat de gelijkwaardigheid van de niet-Portugese cursus met het Portugese onderwijssysteem aantoont, met vermelding van de definitieve classificatie.

121101_imagem2.jpg

Het volgende is alleen van toepassing op lokale Portugese kandidaten:

  • Eindklassement middelbare school -50%.
  • Classificatie van toelatingsexamens - 50%.
  • Groep toelatingstoetsen (nationale examens van de volgende disciplines): 04-economie 11-geschiedenis 18-Portugees (van deze groep is dit alleen nodig)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

One of the oldest University Institutions of Private Higher Education in Portugal, with more than seven decades of existence.

One of the oldest University Institutions of Private Higher Education in Portugal, with more than seven decades of existence. Lees Minder