Bachelor Sociologie

California State University Bakersfield

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Sociologie

California State University Bakersfield

De Bachelor of Arts in de sociologie benadrukt de systematische studie van het menselijk gedrag in sociale groepen. Het richt zich op de manier waarop mensen hun activiteiten coördineren om zowel individuele als collectieve doelen te bereiken. Sociologie is anders dan de andere maatschappij- en gedragswetenschappen op twee belangrijke punten. Eerst plaatst primair belang aan de sociale groep binnen de grotere samenleving. Verder vraagt ​​hij zich aan het brede scala van menselijk gedrag te verklaren als het wordt beïnvloed door de sociale context. Zo, sociologie bestudeert de grote vraagstukken van onze tijd en streeft naar de complexiteit te begrijpen en hun toekomst te voorspellen. Het onderzoekt hoe de patronen van sociale activiteit afkomstig zijn, wat hen ondersteunt, waarom ze een vorm aan te nemen in plaats van een ander, en hoe ze veranderen.

Afhankelijk van het bijzondere belang van de student, wordt een geschikte kleine gebied van de studie in overleg met adviseur van de student. In plaats van de traditionele minor, het ministerie heeft ook een concentratie in beide Etnische Studies of Urban Studies en Planning. Gekwalificeerde studenten worden aangemoedigd om nieuwe mogelijkheden te ontdekken als assistenten en als aio met het Instituut voor Sociale en communautair onderzoek.

Carrièremogelijkheden voor sociologie majors omvatten een scala van agentschappen op het federale, provinciale en gemeentelijk niveau, alsook met zowel particuliere non-profit en private for-profit organisaties.

Mission Statement

Ons doel is om de intellectuele voorbereiding van studenten in macro- en micro-sociologische concepten te bevorderen door middel van strenge, inhoudelijke, theoretische en methodologische cursussen. Het programma biedt mogelijkheden voor praktijk gerichte stages, en de aan de gang zijnde en voortdurende betrokkenheid bij onderwijs en onderzoek activiteiten van het programma faculteit. Onze afgestudeerden zullen de persoonlijke en wetenschappelijke vaardigheden die nodig zijn om de uitdagingen in verband met sociale verandering, de diversiteit van personen en ideeën, en een zich ontwikkelende wereldeconomie onder ogen te zien.

Eisen voor de Bachelor of Arts Degree met een major in sociologie

De Bachelor of Arts Degree met een major in sociologie vereist een minimum van 180 eenheden die cursussen bevat voor de grote en kleine en cursussen voor de andere universiteitsbrede afstuderen eisen: Algemene Onderwijsbond, de Amerikaanse instellingen, First-jarige ervaring, Gender-Race- etniciteit, Upper Division schrijven, en vreemde taal. Om de eisen voor de major in sociologie te vervullen, moet de student cursussen aan het ministerie aanvaardbaar te voltooien, waarvan ten minste negen op de bovenste-divisie niveau. Typisch verloop patronen voor het afstuderen kan worden gevonden op de afdeling Website.

De Bachelor of Arts in de sociologie benadrukt de systematische studie van het menselijk gedrag in sociale groepen. Het richt zich op de manier waarop mensen hun activiteiten coördineren om zowel individuele als collectieve doelen te bereiken. Sociologie is anders dan de andere maatschappij- en gedragswetenschappen op twee belangrijke punten. Eerst plaatst primair belang aan de sociale groep binnen de grotere samenleving. Verder vraagt ​​hij zich aan het brede scala van menselijk gedrag te verklaren als het wordt beïnvloed door de sociale context. Zo, sociologie bestudeert de grote vraagstukken van onze tijd en streeft naar de complexiteit te begrijpen en hun toekomst te voorspellen. Het onderzoekt hoe de patronen van sociale activiteit afkomstig zijn, wat hen ondersteunt, waarom ze een vorm aan te nemen in plaats van een ander, en hoe ze veranderen. Afhankelijk van het bijzondere belang van de student, wordt een geschikte kleine gebied van de studie in overleg met adviseur van de student. In plaats van de traditionele minor, het ministerie heeft ook een concentratie in beide Etnische Studies of Urban Studies en Planning.

Toepassing

Alle aspirant-studenten moeten passen door middel CSUMentor, de California State University website ontworpen om studenten te helpen door middel van elke fase van de aanvraagprocedure. CSUMentor is ook een geweldige manier om te beginnen met de planning voor het college en het bijhouden van uw studievoortgang te houden. Veel middelen college planning zijn beschikbaar op CSUMentor. Een standaard, niet-terugbetaalbare bedrag van $ 55,00 van toepassing is (tegen vrijstellingen zijn beschikbaar voor degenen die in aanmerking komen).

Aanvraagprocedure voor First-Time Freshmen

  1. Controleer of u voldoet aan de toelatingseisen voor de eerste keer Freshmen.
  2. Een aanvraag indienen om CSU Bakersfield door middel CSUMentor, de online opnames portal voor alle CSU campussen. A $ 55 niet-terugbetaalbare toepassing filing vergoeding is vereist, maar betalingsvrijstellingen zijn beschikbaar als u in aanmerking komt. Studenten die geïnteresseerd zijn in het toepassen van de Educational Opportunity Program, (EOP) moeten hun EOP applicatie op CSUMentor invullen nadat ze hun aanvraag voor toelating hebben ingediend.
  3. U ontvangt een e-mail van CSUB Admissions en Records bevestiging van ontvangst van uw aanvraag ontvangt samen met uw specifieke CSUB ID-nummer en login instructies om uw myCSUB account. Bijzondere aandacht besteden aan alle uitstaande "To-Do 'lijst items die je nodig hebt in te vullen en / of overlegt. Toelating tot de universiteit zal afhankelijk voldoen aan alle voorwaarden voldoet, alsmede voldoen aan alle deadlines en documenten die moeten worden ingediend. Submit gevraagde documenten op tijd aan de universiteit.
  4. Controleer uw Admissions Status online op myCSUB regelmatig voor eventuele updates. Zodra een beslissing wordt genomen, zal het worden weerspiegeld op uw account en ontvangt u een brief met verdere informatie, zoals het aanmelden voor een oriëntatie.
  5. Zorg ervoor dat u uw lijst met "To-Do" regelmatig, zelfs nadat u bent toegelaten te volgen; er kunnen aanvullende documenten of eisen die u nodig heeft om dergelijke dienen als uw laatste high school transcript als je eenmaal afgestudeerd zijn. Doe niet verzonden documenten of correspondentie tenzij vereist.
  6. Belangrijk: zorg ervoor dat uw e-mailadres en andere contactgegevens correct zijn. CSU Bakersfield maakt gebruik van e-mail als een van de belangrijkste vormen van communicatie.

Geen campus impactie bij de First-Time Freshman niveau. Open voor alle in aanmerking komende aanvragers CSU. Programma impactie geldt voor de Nursing Program.

Application Filing Periode

De eerste aanvraag indienen periode voor de eerste keer eerstejaars en transfer aanvragers is 1 oktober - 30 november van het vorige jaar voor de herfst termijn, 01-20 juni van het vorige jaar voor de winter termijn en 1 augustus - 31 van het vorige jaar voor de lente termijn. Post Baccalaureate en Graduate aanvragers moeten contact op met de specifieke gewenste afgestudeerde afdeling voor eventuele deadlines van het programma kunnen hebben. Huidige toepassing indienen statussen kunnen verschillen van elkaar CSU campus. Aanvragers worden aangemoedigd om vroeg toe te passen tijdens de beschikbare indienen periodes, besteden veel aandacht aan de eisen voor toelating, evenals de termijnen voor het indienen van een aanvraag.

Kosten van deelname

Kosten van deelname (COA) is een figuur jaarlijks berekend door financiële kantoren steun die een schatting van de totale kosten (inclusief collegegeld, vergoedingen, boeken & supplies, room & board, transport en misc vertegenwoordigt. persoonlijke uitgaven) voor een full-time student aan hun universiteit in de loop van het academisch jaar bij te wonen.

Afzonderlijke COA cijfers worden bepaald voor studenten die op de campus, Off-Campus, en met de ouders. Het COA kan helpen families budget voor alle kosten om te studeren. Het is belangrijk op te merken dat slechts een deel van de totale COA rechtstreeks aan de universiteit is. Bovendien, het COA is een gestandaardiseerde schatting, en kan worden aangepast voor studenten op een case-by-case basis met de juiste documentatie.

De kosten van deelname is een belangrijke factor bij het bepalen van studiefinanciering in aanmerking te komen. De verwachte Family Contribution (EFC), die wordt berekend op basis van de FAFSA data door de federale processor, vertegenwoordigt het bedrag dat de student en zijn of haar familie wordt verwacht dat zij een bijdrage leveren aan het COA. Het EFC wordt afgetrokken van het COA om de financiële behoefte van de student te bepalen. De financiële steun wordt dan toegekend aan helpen compenseren COA van de student.

Als de financiële hulp is niet genoeg om de behoefte te voorzien, dan is het resterende bedrag wordt beschouwd als onvervulde behoefte. Het is belangrijk op te merken dat een student niet verplicht is om financiële Behoefte om in aanmerking te komen voor het ontvangen ongesubsidieerde Federale Stafford Leningen, PLUS leningen, of op verdiensten gebaseerde beurzen hebben.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Bakersfield, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates