bachelor spcom

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor SPCom

&nbsp

Na het voltooien van twee jaar van de studie in marketing, communicatie, grafische kunst of design, kunnen studenten direct inschrijven in het 3e jaar van gespecialiseerde studie: SPCOM ... Dit jaar van specialisatie biedt 5 mogelijkheden in Parijs en 2 opties in Lyon en Bordeaux en kan worden geraadpleegd door studenten die slagen in het passeren van een competitieve toelatingsexamen.

&nbsp

&nbsp

De 5 BACHELOR opties aangeboden in Parijs, Lyon of Bordeaux

&nbsp


CREATIVE


Een jaar ontworpen om te helpen studenten bij het verwerven van de diverse technische hulpmiddelen en vaardigheden toegepast in creatief werk. Computer Assisted Design en haar toepassingen, grafisch en web creatie en ook video-technologie.

&nbsp


STRATEGIE


Dit is de oorspronkelijke vakgebied bij Sup de Pub, die is gewijd aan de branding.Deze optie richt zich op het strategisch denken en kijkt naar marketing in al zijn vormen.

&nbsp


DIGITAL (alleen in Parijs)


Ontworpen om de verschillende aspecten van het digitale universum, web, mobile en nieuwe opkomende media in het kader van 360 ° communicatie beheersen. Deze optie is zeer aantrekkelijk met betrekking tot de werkgelegenheid op de markt.

&nbsp


CORPORATE (alleen in Parijs)


Deze optie omvat interne communicatie, PR en eventmanagement en beantwoordt aan de groeiende behoefte van bedrijven om te zorgen voor hun publieke imago met behulp van moderne en diverse communicatiemiddelen.

&nbsp


AUDIOVISUELE (alleen in Parijs)


Gemaakt drie jaar geleden, deze optie voldoet aan de groeiende behoeften van de media-wereld in termen van audio-visuele communicatie in al zijn vormen, televisie, internet, en een groot aantal mobiele apparaten (tablets, smartphones .....) gebruikt door het grote publiek.

Laatst bijgewerkt op apr 2013

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Sup de Pub is the INSEEC Group famous school specialized in Communication, Advertising & Marketing.

Sup de Pub is the INSEEC Group famous school specialized in Communication, Advertising & Marketing. Lees Minder
Parijs , Lyon , Bordeaux , Londen , Chicago + 4 Meer Minder