Bachelor sport beheer

Ohio Northern University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor sport beheer

Ohio Northern University

Stap op de zakelijke kant

Als sport is je ding, waarom niet maken het je carrière? Je hoeft niet naar een superster sporter of coach om het te doen. De miljardenindustrie sport-industrie moet savvy individuen om te werken in de sport management. Sport is niet alles over de atleten, coaches en de concurrentie. Het is ook over het bedrijfsleven. Elke sport en sportieve onderneming heeft mensen nodig bedreven in management, operations, public relations, marketing en sales om dingen te draaien.

Bij ONU, krijgt u van ons voor te bereiden op een succesvolle carrière in de sport management. Onze solide curriculum omvat cursussen in de sport management, sport recht en ethiek, communicatie studies en het bedrijfsleven. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een ​​minderjarige te voltooien in een gebied dat u interesseert, dit alles terwijl afstuderen in vier jaar. Wij bieden real-world leren via vereiste stages en practica in de ONU atletiek programma. Met deze ervaringen, leert u om te communiceren, problemen op te lossen, samen te werken en lood. Deze vaardigheden zijn in de vraag op de middelbare school, collegiale en professionele sport.

Grote instellingen kunnen gewoon bieden niet de individuele aandacht en kansen die je hier kunt vinden. U zult helpen met promoties, mediarelaties en facility management voor onze 23 NCAA Division III varsity teams. Je krijgt de kans om mee te doen in de professionele organisaties te krijgen en te wonen regionale en nationale conferenties te hebben. Je gaat op de weg reizen en te voltooien een stage. Je zult bouwen vaardigheden en het zelfvertrouwen en erachter te komen waar je uitblinken en wat je passie.

Vanaf de eerste dag, zult u een deel van onze familie. U zult genieten van kleine klassen en fantastische vriendschappen. Onze toegewijde docenten zullen je te leren kennen. Ze zullen je ondersteunen in je cursussen, stages, en post-graduate of carrière voorbereidingen. Zij zullen persoonlijk geïnvesteerd in uw succes te worden - op de universiteit en daarbuiten.

Na het afstuderen, ben je klaar om uit te spitten een carrière in de spannende wereld van de sport management!

BE STRATEGISCHE

Als sportmanagement belangrijk, moet u een 12-week, 450 uur ervaringsgerichte stage gericht op je toekomst te voltooien. Onze sport beheer studenten hebben geïnterneerd in een aantal leuke plaatsen, zoals de Toledo Mud Hens, Tampa Bay Buccaneers, Columbus Crew, Indianapolis Colts, Columbus Blue Jackets en de Cleveland Cavaliers.

BETROKKEN RAKEN

Word lid van een professionele organisatie en leer je over de mogelijkheden in uw vakgebied en nieuwe mensen ontmoeten. Studenten in de sport management, bijvoorbeeld, een reis naar de regionale en nationale bijeenkomsten en het organiseren van sport promoties en marketing evenementen voor atletiek. Er zijn tientallen studentenorganisaties en ere samenlevingen - gericht op vele verschillende belangen - actief op de campus. Je bent zeker een of meer dat je past.

SOLID RESULTATEN

In de afgelopen vijf jaar, en het gemiddelde van 93% procent van onze Human Performance Sport Science afgestudeerden hadden full-time baan of waren ingeschreven in graduate school binnen zes maanden na het afstuderen.

Onze sport beheer afgestudeerden krijgen in top-notch graduate programma's, zoals die bij Bowling Green State University en de Universiteit van Ohio aanvaard.

CURSUSSEN

Sport Management:

 • Sport Verhoudingen en Marketing
 • Sport Facility en Event Management
 • Organisatie en Administratie in de sport
 • Sport Financiën en Economie
 • Ethiek in de Sport
 • Juridische kwesties in de sport

Communications:

 • Publieke Relaties
 • Presentatie Spreken
 • organisatorische communicatie

Zakelijk:

 • Business Marketing
 • Ondernemingsschap
 • Boekhouding
 • beheer
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Columbus, Ohio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan