Bachelor sport journalistiek en sport beheer

Campus M21

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor sport journalistiek en sport beheer

Campus M21

Het bestuderen van sport journalistiek en sport management

DE STUDIE RICHTING SPORT journalistiek en SPORT MANAGEMENT IN DE LOOP VAN TOEPASSING MEDIA: SPORT is big business - met enthousiaste sportjournalisten EN MANAGERS ambitieuze Zonder media wat sport is niet veel. Sports media overdracht wedstrijden en emoties: in online live ticker op uw smartphone, in de krant verslag en in de live-uitzending op tv. Maar de Bundesliga bereikt tientallen miljoenen media mensen. WK bereiken miljarden mensen. Digitale kanalen zoals YouTube, blogs en Twitter zijn in de fast lane. De behoefte aan professioneel opgeleide sport journalisten en managers neemt snel toe. De sport-journalism studies bereidt je voor op deze trend ook.

Solliciteer online en ontvang een universiteit plek!

Studies en inhoud

Studiegroepen in grootte van de klas, het leren van de praktijk met gemotiveerde leerkrachten, persoonlijke benadering en duidelijke structuren, een moderne campus in een geweldige locatie - zo maakt het bestuderen van plezier en brengt een hoop.

De geaccrediteerd volgens de internationale normen Bachelor of Arts in de sport Journalistiek is een kwalificatie voor de Associate degree. Na de bachelor's degree, kunt u de meester te maken. De actie is voor u open. Met passie gaan onze studenten cruciale punten van de sport-industrie door: Wat maakt een moderne sport tijdschrift succesvol? Wat de sportjournalistiek op YouTube, Facebook & Co. uit? Hoe werkt de verkoop van populaire sporten en sportclubs?

Met de aanvullende studie "Football Management" U kunt duw de deur te openen voor de big business van het voetbal.

De studies omvatten:

De bacheloropleiding duurt zes semesters en bestaat uit verschillende studies modules. Voor elke module ontvang je studiepunten (ECTS). Een totaal van 180 studiepunten kan worden bereikt. Na de succesvolle afronding zal worden beloond met een openbare universiteit u de Bachelor of Arts (BA).

Studie en Examenregeling

Gekozen Cursus Inhoud:

 • sportjournalistiek
 • sportmanagement
 • Bijzondere Wet Sport / Event
 • Sport Marketing en Sport Communication
 • Sports Media Production
 • media praktijk
 • Market and Communication Research
 • Bedrijfsmanagement

Carrièremogelijkheden

Bij het bestuderen van sport journalistiek en sport management bereid je door middel van spannende concrete projecten met partners uit de sport en media voor leidinggevende taken in deze groeisectoren. Je krijgt geluid sport journalistieke expertise en echte praktische ervaring in mediatraining, redactionele en in management en marketing. Ze versterken de interface bevoegdheid van sport journalistiek, sport media, sportmarketing en sport management. U vult je studie bij een erkende internationale normen Bachelor of Arts uit. Netwerken met professionals uit de praktijk en sollicitatie coaching studeren op de campus M21 koers. Bovendien, het uitbreiden van je sociale vaardigheden op een overtuigende uitstraling. Sports managers hebben uitstekende vooruitzichten.

Bijvoorbeeld, in:

 • Sports Media (The Red Bulletin, voetbal, Sky etc.)
 • TV-producties op het gebied van sport
 • Sport marketing en communicatie
 • Persdiensten van sportclubs en bedrijven
 • Online editors in Sports
 • fabrikanten Marketing Sportartikelen
Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates