Bachelor sport management, event management en media management

Campus M21

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor sport management, event management en media management

Campus M21

DE STUDIE RICHTING SPORT, EVENT EN MEDIA MANAGEMENT IN DE LOOP VAN TOEPASSING MEDIA: SPORT STAAT VOOR PASSIE, EMOTIE en succes. DE SPORT zakelijke behoeften VELE goede manager.

Duitse voetbalcompetitie is van wereldklasse. Maar sport is zo veel meer. Het is een miljard dollar business. Sport, event en media managers gebruiken hun kennis en vaardigheden voor succes en uitmuntendheid. Met de professionalisering van de gehele sportsector, de vraag naar goed opgeleide managers in clubs, verenigingen, instellingen en bedrijven. De studie sport management, event management en media management bij Campus M21 biedt een uitstekende basis voor een carrière in deze groeiende markt.

Studienmodule - Sport-,Event- und Medienmanagement

UNSER STUDIENPROGRAMM INFORMIERT SIE

Studiengruppen in Klassengröße, praxisnah lernen mit motivierten Dozenten, persönliche Ansprache und klare Strukturen, ein moderner Campus in Top-Lage - so macht Studieren Spaß und bringt viel. De International Bachelor is een kwalificatie voor de Associate degree. Na de bachelor's degree, kunt u de meester te maken. De actie is voor u open.

Met passie gaan onze studenten alle industrie-relevante onderwerpen: media en sport Wat betekenen de media voor de sport?

Adidas en Bayern München Welke doelen adidas sponsoring van Bayern München?

Development Event Hoe ontwikkel ik een top evenement en op de markt het met succes op Facebook, Twitter & Co.?

Hier vind je de opleiding met alle studie modules als PDF-bestand te vinden.

De studies omvatten:

De bacheloropleiding duurt zes semesters en bestaat uit verschillende studies modules. Voor elke module ontvang je studiepunten (ECTS). Een totaal van 180 studiepunten kan worden bereikt. Na de succesvolle afronding zal worden beloond met een openbare universiteit u de Bachelor of Arts (BA).

Studie en Examenregeling

Gekozen Cursus Inhoud:

  • Sport, media en maatschappij
  • event management
  • Sportökonomie
  • Sport Marketing en Sport Communication
  • Bijzondere Wet Sport / Event
  • media praktijk
  • Market and Communication Research
  • Bedrijfsmanagement

Carrièremogelijkheden en vooruitzichten

UW MOGELIJKHEDEN promovendi sport, evenementen en media zijn groeisectoren - bekwame managers zijn in hoge vraag. In studies, die u aanschaft uitgebreide kennis en praktische ervaring in marketing, sportmanagement en media en event management. Sluit je studie bij een erkende internationale normen Bachelor of Arts. Netwerken met professionals uit de praktijk en sollicitatie coaching studeren op de campus M21 koers. Bovendien, het uitbreiden van je sociale vaardigheden op een overtuigende uitstraling. Deze studie biedt uitstekende carrièremogelijkheden.

Bijvoorbeeld als:

Sport Management Study Manager in sportclubs en verenigingen Marketing Strategie marketing strateeg in de sport-industrie bedrijven event management en media-kaderleden in het geval en marketingbureaus lijn merk bedrijfsleiders Sponsoring succesvol merk bedrijven

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates