Read the Official Description

KRIJG AAN DE ZAKENKANT

Als sport jouw ding is, waarom maak je er dan geen carrière van? Je hoeft geen supersteratleet of coach te zijn om het te doen. De miljardenindustrie van de sportindustrie heeft slimme mensen nodig om te werken in sportmanagement. Sport draait niet alleen om de atleten, coaches en competitie. Het gaat ook om zaken doen. Elke sport en atletische onderneming heeft mensen nodig die bekwaam zijn in management, operations, public relations, marketing en sales om dingen te runnen.

Bij ONU bereiden we je voor op een succesvolle carrière in sportmanagement. Ons solide curriculum omvat cursussen in sportmanagement, sportrecht en ethiek, communicatiestudies en business. We bieden je ook de mogelijkheid om een minor te voltooien in een gebied dat je interesseert, en dit terwijl je in vier jaar afstudeert. Wij bieden real-world leren door middel van vereiste stages en practica binnen het ONU atletiekprogramma. Met deze ervaringen leer je communiceren, problemen oplossen, samenwerken en leiding geven. Deze vaardigheden zijn gewild in de middelbare school, collegiale en professionele sporten.

Grote instellingen kunnen gewoon niet de geïndividualiseerde aandacht en kansen bieden die je hier zult vinden. Je helpt met promoties, mediarelaties en facility management voor onze 23 NCAA Division III varsity teams. U krijgt de kans om deel te nemen aan professionele organisaties en deel te nemen aan regionale en nationale conferenties. Je gaat op roadtrips en een stage voltooien. Je zult vaardigheden en zelfvertrouwen opbouwen en uitzoeken waar je uitblinkt en waar je gepassioneerd over bent.

Vanaf de eerste dag maakt u deel uit van ons gezin. Je zult genieten van kleine klassen en geweldige vriendschappen. Onze toegewijde professoren zullen u leren kennen. Zij zullen u ondersteunen bij uw cursussen, stages en post-graduate of loopbaanvoorbereidingen. Ze zullen persoonlijk worden geïnvesteerd in uw succes - op de universiteit en daarbuiten.

Na het afstuderen ben je klaar om carrière te maken in de opwindende wereld van sportmanagement!107037_13.jpg

WEES STRATEGISCH

Als major voor sportmanagement moet je een ervaringsgerichte stage van 450 uur en 450 weken volgen die is afgestemd op je toekomst. Onze sportmanagementstudenten hebben op enkele coole locaties geïnterneerd, zoals de Toledo Mud Hens, Tampa Bay Buccaneers, Columbus Crew, Indianapolis Colts, Columbus Blue Jackets en de Cleveland Cavaliers.107033_4.jpg

BETROKKEN RAKEN

Word lid van een professionele organisatie en je leert over de kansen in jouw vakgebied en ontmoet nieuwe mensen. Studenten in sportmanagement reizen bijvoorbeeld naar regionale en nationale bijeenkomsten en organiseren sportpromoties en marketingevenementen voor atletiek. Er zijn tientallen studentenorganisaties en ereburgers - gericht op veel verschillende interesses - actief op de campus. U zult zeker een of meer vinden die bij u passen.107031_2.jpg

STEVIGE UITKOMSTEN

In de afgelopen vijf jaar had gemiddeld 93% procent van onze afgestudeerden in Human Performance Sport Science een voltijdse betrekking of zat ze binnen zes maanden na afstuderen in de graduate school.

Onze afgestudeerden in sportmanagement worden toegelaten tot eersteklas afgestudeerde programma's, zoals die van Bowling Green State University en Ohio University.

CURSUSSEN

Sportmanagement:

 • Sportproporties en marketing
 • Sportfaciliteit en evenementenbeheer
 • Organisatie en administratie in de sport
 • Sport Financiën en Economie
 • Ethiek in sport
 • Juridische kwesties in de sport

Communications:

 • Publieke relaties
 • Presentatie Spreken
 • Organisatorische communicatie

Bedrijf:

 • Zakelijke marketing
 • ondernemerschap
 • Accounting
 • Beheer107039_12.jpg
Program taught in:
Engels

See 7 more programs offered by Ohio Northern University »

Last updated December 24, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum