Bachelor studie richting internationale marketing en management

EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor studie richting internationale marketing en management

EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Studie International Marketing & Management

Een goed product is alleen zo succesvol als haar marketing. Bedrijven zijn daarom op zoek naar professionals die de markt en de wetten te kennen, kan een merk doelgroep te positioneren en weten welke knoppen ze moeten drukken in de communicatie en in de mediawereld. Wachten tot ze een spannend gebied van verantwoordelijkheid en ook een grote uitdaging. De internationale marketing studie aan de EMBA is de basis voor een succesvolle carrière in bedrijven, organisaties en instellingen.

International Marketing Study

De bachelor opleiding International Marketing en Management levert zes semesters alle inzichten in de industrie-relevante management gebieden: Hoe en waarom is een product in een merk en als een bestseller? Hoe om producten aan doelgroepen te positioneren? Wat zijn de regels in de internationale marketing en media wereld? Wat onderscheidt het succesvolle marketing management? Wat maakt Organsiation en project management van marketing?

Niet elke International Management programma biedt studenten een als ideale voorbereiding voor de praktijk: bij het European Media and Business Academy studenten uit het eerste semester verplichten deel te nemen in real praktijkprojecten. Ze ontwikkelen concrete ideeën of hele campagnes voor bedrijven en instellingen en daarmee leren omgaan met klanten en partners. Integraal onderdeel van de marketing management studie is ook een van twaalf weken van stages, die uit internationaal kan worden uitgevoerd.

Programma-inhoud en volgorde

Het veld van de studie International Marketing en Management is onderdeel van de bacheloropleiding in Business Management. In de eerste drie semesters van de focus op de fundamenten zijn in marketing, management en business administration (BWL). In het vierde semester neemt de specialisatie in de internationale context, onder andere, in e-business, brand management en internationaal management en marketing dan plaats.

De internationale marktomstandigheden worden steeds complexer. Daarom is de opleiding voldoet aan de eisen van een industrie-brede activiteiten als International Marketing Manager. De bachelor is internationaal betaald voor het vak kwalificatie graad. Na de bachelor, een master en vervolgens een doctoraat mogelijk zijn.

Aan de EMBA de examens en het testen van diensten rechtstreeks aansluiten op de modules. Aldus wordt de accumulatie van proeven aan het einde van de helft vermijden en optimale examen. Zeer kleine seminar groepen van maximaal 16 tot 20 studenten, individueel advies in alle zaken met betrekking tot je studie en de optimale technische uitrusting (met inbegrip van de MacBook Air) bieden de beste voorwaarden voor een succesvolle marketing management studies.

  • Specialisatie in Management Studies
  • International Management
  • Consumenten- en kapitaalgoederen marketing
  • brand management
  • internationale marketing
  • E-Business

Voltooiing van een openbare universiteit

De EMBA combineert de voordelen van private en praktische studie over de mate van de staat Mittweida. De academie fase is onderdeel van de geaccrediteerde studie model van de staat Mittweida University of Applied Sciences (Saksen). Na succesvolle afronding van de zes-communicatie studies afstuderen voor een Bachelor of Arts (BA) plaatsvindt.

Carrièremogelijkheden

Studenten zijn specifiek voorbereid op de EMBA om de taak als International Marketing Manager in binnen- of buitenland. Zakelijke expertise, juridische basis, strategische planning en innovatieve en creatieve concepten worden gedoceerd in de bacheloropleiding. Mogelijke beroepsmatige posities voor Absovlenten gevonden in bedrijven in binnen- en buitenland in International Business:

  • marketing Manager
  • accountmanager
  • Project of product manager

uw basislijn

U wilt dat de EMBA sport, evenementen en media management studie? Dan kunt u ofwel de winter semester op het eerste Oktober of in Hamburg en Düsseldorf de zomer semester op het eerste April tegemoet je studie. We kijken uit naar je sollicitatie!

Deze school biedt programma's in:
  • Duits


Laatst bijgewerkt op December 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
25,600 EUR
De totale vergoeding; € 175 Eenmalige inschrijfgeld
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan