Bachelor studie richting matig, trend en brand management

EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor studie richting matig, trend en brand management

EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Studeren mode, trend en brand management

Mode en design producten zijn zelfexpressie. Met hun huidige trends en innovaties in deze gebieden vormen een internationaal duurzaam groeiende economie. De EMBA vormt nu de trend manager van morgen. Brand producten zijn nu wereldwijd bepaald door spruitstuk levensstijlen en ervaringen. Modemerken zijn niet langer alleen de productnaam voor textiel, maar global "merken" dat over te brengen over de hele wereld tijdgeest.

Hands-on fashion studies

De undergraduate studie mode, trend en brand management biedt uitgebreide wetenschappelijke en praktische inzichten in de productie, de oprichting en het beheer van de wereldwijde mode-industrie en de trend-setting en het merk wereld van design producten.

Niet elke mode beheer graad biedt studenten met een zo ideale voorbereiding voor de praktijk: bij het European Media and Business Academy studenten in het eerste semester op orde reële praktische projecten. Ze ontwikkelen concrete ideeën of hele campagnes voor bedrijven en instellingen en daarmee leren omgaan met klanten en partners. Integraal onderdeel van de brand management studies is ook een van twaalf weken arbeidsbemiddeling.

Dankzij het uitgebreide netwerk van EMBA studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse evenementen en activiteiten van de industrieën zoals de Berlin Fashion Week als onderdeel van hun studie.

Programma-inhoud en volgorde

De studie voor mode, trend en brand managers maakt deel uit van de bacheloropleiding in Business Management. In de eerste drie semesters, ligt de focus op marketing, management en business administration. In het vierde semester zijn dan de industrie-specifieke putten trend management, brand management, de internationale mode-business en het merk op de voorgrond.

De internationale marktomstandigheden worden steeds complexer. Daarom is de studie voldoet aan de eisen van een marktgerichte business management met een focus op marketing management. De International Bachelor wordt beschouwd als het beroep kwalificatie graad. Na de bachelor, een master en vervolgens een doctoraat mogelijk zijn.

De mode-management studies aan de EMBA is verdeeld in compact lesmodules. De examens en testen diensten rechtstreeks worden aangesloten op de afzonderlijke modules van de studie. Zo een cluster van proeven aan het einde van de helft wordt vermeden en optimale examen. Zeer kleine seminar groepen van 16 tot een maximum van 20 studenten, individuele begeleiding en ondersteuning op alle vragen met betrekking tot je studie en de optimale technische uitrusting (met inbegrip van de MacBook Air) bieden de beste voorwaarden voor een succesvolle brand management studies.

Specialisatie in Fashion Management Studies

  • Fashion and Society
  • International mode-business
  • trend beheer
  • Brand management en het merk kwaliteit
  • merkcommunicatie
  • campagne management

Voltooiing van een openbare universiteit

De EMBA combineert de voordelen van private en praktische studie over de mate van de staat Mittweida. De academie fase is onderdeel van de geaccrediteerde studie model van de staat Mittweida University of Applied Sciences (Saksen). Na succesvolle afronding van de zes-communicatie studies afstuderen voor een Bachelor of Arts (BA) plaatsvindt.

Carrièremogelijkheden

De mode-management studies aan de EMBA biedt de ideale basis voor een toekomstgericht carrière in het management en marketing van het merk leveranciers. Kans op een baan in de eerste plaats in het merk, product, sales of brand management binnen de mode-industrie en door fabrikanten van merkartikelen. Mogelijke beroepsmatige posities zijn:

  • Product Manager Mode
  • kopers
  • merk consultants

uw basislijn

U wilt dat de EMBA sport, evenementen en media management studie? Dan kunt u ofwel de winter semester op het eerste Oktober of in Hamburg en Düsseldorf de zomer semester op het eerste April tegemoet je studie. We kijken uit naar je sollicitatie!

Deze school biedt programma's in:
  • Duits


Laatst bijgewerkt op December 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
25,600 EUR
De totale vergoeding; € 175 Eenmalige inschrijfgeld
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan