Bachelor studie richting sport-, event- en media management

EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor studie richting sport-, event- en media management

EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Studeren sport management, event en media management

Vereniging bestuursleden en de hoofden van de agentschappen weten: Wie wil spelen in de Premier League, heeft niet alleen een goede coach, hij moet vooral goed managers. Je hebt een overzicht en weet hoe om succesvol te zijn. Met diepgaande kennis, een hoge competentie en sterke overtuigingskracht naar een club, een merk of een bedrijf te leiden feilloos naar de top. De studie sport, evenementen en media management aan de EMBA biedt een uitstekende basis voor een carrière in deze sterk groeiende segment.

Hands-on sport management graad

De undergraduate studie sport, evenementen en media management geeft inzicht in alle industrie-relevante gebieden: Hoe werkt de media en communicatie wereld? Wat maakt de sport-industrie? Hoe erdenke, ik plannen en organiseren van succesvolle evenementen? Wat is de evolutie van de media-industrie op het gebied van film, televisie en tv-productie? Wat maakt een media-manager?

Niet elke event management degree biedt studenten met een zo ideale voorbereiding voor de praktijk: de studenten zijn de uitvoering van het European Media and Business Academy uit het eerste semester reële praktische projecten. Ze ontwikkelen concrete ideeën of hele campagnes voor bedrijven en instellingen en daarmee leren omgaan met klanten en partners. Integraal onderdeel in de sport management studies is ook een van twaalf weken van stages, die internationaal kunnen worden genomen.

Programma-inhoud en volgorde

De studie voor sport, evenementen en media manager is onderdeel van de bacheloropleiding in de Toegepaste Media. In de eerste drie semesters zijn de focus op media, communicatie, project- en campagne management, marktonderzoek en communicatie en media bedrijf. In het vierde semester, dan worden alle over sport en event management met specialisaties zoals sport marketing, event planning of sport economie.

De internationale marktomstandigheden worden steeds complexer. Daarom is de cursus voldoet aan de eisen voor een prestatiegerichte event en sport management. De bachelor wordt beschouwd als internationaal voor het vak kwalificatie graad. Na de bachelor, een master en vervolgens een doctoraat mogelijk zijn.

De sport-management studies aan de EMBA is verdeeld in compact lesmodules. De examens en testen diensten rechtstreeks worden aangesloten op de afzonderlijke modules van de studie. Zo een cluster van proeven aan het einde van de helft wordt vermeden en optimale examen. Zeer kleine seminar groepen van 16 tot een maximum van 20 studenten, individuele begeleiding en ondersteuning op alle vragen met betrekking tot je studie en de optimale technische uitrusting (met inbegrip van de MacBook Air) bieden de beste voorwaarden voor een succesvolle event management studies.

Specialisatie in sportmanagement graad

 • Sport, media en maatschappij
 • Event Management I-II
 • Sportökonomie
 • Bijzondere Wet Sport / Event
 • Sport Marketing en Sport Communication

Voltooiing van een openbare universiteit

De EMBA combineert de voordelen van private en praktische studie over de mate van de staat Mittweida. De academie fase is onderdeel van de geaccrediteerde studie model van de staat Mittweida University of Applied Sciences (Saksen). Na succesvolle afronding van de zes-communicatie studies afstuderen voor een Bachelor of Arts (BA) plaatsvindt.

Carrièremogelijkheden

Hoog opgeleide sport, event en media managers zijn in hoge vraag in de markt. Daarom is de sport management studies aan de EMBA opent studenten de deur naar een succesvolle carrière onder andere bedrijven, organisaties, clubs, verenigingen, met de organisatoren in de Sportbanche of in de sport-business en de media-industrie. Mogelijke beroepsmatige posities voor afgestudeerden zijn:

 • media Manager
 • Agent voor atleten en sportrechten
 • event Manager
 • verenigingsleven Manager
 • Sport Manager

uw basislijn

U wilt dat de EMBA sport, evenementen en media management studie? Dan kunt u ofwel de winter semester op het eerste Oktober of in Hamburg en Düsseldorf de zomer semester op het eerste April tegemoet je studie. We kijken uit naar je sollicitatie!

Deze school biedt programma's in:
 • Duits


Laatst bijgewerkt op December 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
25,600 EUR
De totale vergoeding; € 175 Eenmalige inschrijfgeld
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan