Bachelor studierichting toerisme-, hotel- en event management

EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor studierichting toerisme-, hotel- en event management

EMBA Europäische Medien- und Business-Akademie

Toerisme management, hotel en event management studies

Nauwelijks industrie is momenteel booming zo sterk als de vrijetijdsindustrie. Nieuwe concepten als paddestoelen uit de grond en worstelen Hotels International met nieuwe evenement concepten om de gunst van de gasten. Toerisme, hotel en event management is, evenals de toeristische sector om een ​​beroep met uitstekende toekomstperspectieven en veilige werkgelegenheid geworden. Studenten die het toerisme en latere werk in de industrie te bestuderen, is direct aan de EMBA!

Hands-toerisme studie

De undergraduate studie toerisme, hotel en event management geeft inzicht in alle industrie-relevante gebieden: Welke actoren zijn in de toeristische sector? Waar groeipotentieel? Hoe succesvol act Event Manager? Welke strategie is voor een geslaagd evenement planning? Hoe zijn gebeurtenissen en evenementen een succes?

Niet iedere toerist's degree biedt studenten met een zo ideale voorbereiding voor de praktijk: bij het European Media and Business Academy studenten uit het eerste semester verplichten deel te nemen in real praktijkprojecten. Ze ontwikkelen concrete ideeën of hele campagnes voor bedrijven en instellingen en daarmee leren omgaan met klanten en partners. Integraal onderdeel van het event management programma is ook een twaalf weken durende arbeidsbemiddeling.

Programma-inhoud en volgorde

De studie van het toerisme, hotel en event manager valt onder de bacheloropleiding Business Management. In de eerste drie semesters, ligt de focus op marketing, management en bedrijfskunde / economie. In het vierde semester, dan is alles over de industrie-specifieke putten International Tourism Management, Hotel en Resort management en event, beurs en congrescentrum management en event management.

Aan de EMBA de examens en het testen van diensten rechtstreeks aansluiten op de modules. Studenten voorkomen dat de ophoping van de examens aan het einde van het semester en onderhouden van een optimale voorbereiding op het examen. Zeer kleine seminar groepen van maximaal 16 tot 20 studenten, individueel advies in alle zaken met betrekking tot je studie en de optimale technische uitrusting (met inbegrip van de MacBook Air) bieden de beste voorwaarden voor een succesvolle event management studies.

Gespecialiseerd in event management studies

 • Evenement, beurs en congrescentrum beheer
 • Leisure psychologie en toerisme-industrie
 • Speciale juridische en fiscale in het toerisme
 • Tourism Management en Marketing
 • International Hotel Management
 • Destination Management en Marketing

Voltooiing van een openbare universiteit

De EMBA combineert de voordelen van private en praktische studie over de mate van de staat Mittweida. De academie fase is onderdeel van de geaccrediteerde studie model van de staat Mittweida University of Applied Sciences (Saksen). Na succesvolle afronding van de zes-communicatie studies afstuderen voor een Bachelor of Arts (BA) plaatsvindt.

Carrièremogelijkheden

De toeristische sector is op zoek naar goed opgeleide toerisme, hotel en event managers die in International Tourism Management en Marketing thuis voelen. Omdat de industrieën groeit momenteel sterk, EMBA afgestudeerden hebben de beste kans op een succesvolle carrière bij touroperators, hotelketens, reisorganisaties, lokale overheden, in de communicatie of in hotels. Mogelijke beroepsmatige posities zijn:

 • Hotel Manager
 • Destination Manager
 • toerisme Manager
 • event Manager

uw basislijn

U wilt dat de EMBA sport, evenementen en media management studie? Dan kunt u ofwel de winter semester op het eerste Oktober of in Hamburg en Düsseldorf de zomer semester op het eerste April tegemoet je studie. We kijken uit naar je sollicitatie!

Deze school biedt programma's in:
 • Duits


Laatst bijgewerkt op December 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
25,600 EUR
De totale vergoeding; € 175 Eenmalige inschrijfgeld
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan