Bachelor supply chain management

Zagreb School of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor supply chain management

Zagreb School of Business

VOORRAADKETENBEHEER

Supply chain management is essentieel voor de behoeften van de arbeidsmarkt met specifieke driejarige hoogopgeleide professionele medewerkers. Nodig in de hedendaagse omgevingen van supply chain management zijn organisatorische, technische en technologische knowhow welke onze studenten krijgen bij het afronden van hun studies en uitgerust zijn om de veranderingen in het supply chain management systeem actief te volgen en efficiënt op te treden tegenover uitdagingen.

Om het supply chain systeem goed te kunnen beheren, is het nodig om technische vaardigheden te bezitten die de ruggengraat zijn van de meeste vakken van de opleiding. Het is echter even belangrijk om de basisbeginselen van economische, marketing- en ondernemings- en communicatiebeginselen te begrijpen.

Opleidingen op het gebied van Supply Chain Management zijn opgericht om studenten de basiskennis van het technisch gebied te bieden, met bijzondere nadruk op het gebied van verkeers- en transporttechnologie, terwijl het afgestudeerde niveau de mogelijkheid biedt om zich verder te specialiseren in het vakgebied.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Kroatiƫ - Zagreb
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Kroatiƫ - Zagreb
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan