Bachelor - taalkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor - Linguistics

Taalwetenschappen is een profiel dat de deskundigen op het gebied van vreemde talen beschikken over praktische vaardigheden van tweetalige vertaling voorbereidt.

Praktische vaardigheden van:

  • vertaling, annotatie en precis-schrijven van informatie in de Russische en het Engels;
  • vertaling van zakelijke correspondentie;
  • deelname aan de onderhandelingen met buitenlandse partners;
  • voorbereiding van presentaties in de vreemde taal;
  • hulp bij het opzetten en ontwikkelen van externe-economische en cross-culturele gemeenschap, enz.

Voordelen van het onderwijs. Je zult in staat zijn om:

  • uitgegroeid tot een tolk in staat en commerciële organisaties, een leraar in het voortgezet onderwijsinstellingen, een consultant in administratieve staatsstructuren het gebied van onderwijs en cross-culturele gemeenschap, zowel in Rusland als in het buitenland, een adviseur van de taal-en sociaal-culturele kwesties in de educatieve sfeer, van de internationale betrekkingen en het bedrijfsleven, van cross-culturele communicatie, toerisme, etc.
  • deelnemen aan oplossing van strategische vragen van een bedrijf / organisatie op het gebied van externe-economische en cross-culturele gemeenschap en de ontwikkeling van het bedrijfsleven door middel van betrokkenheid van buitenlandse partners.

Relevantie van het onderwijs. Grote vraag op de arbeidsmarkt. Mogelijkheid om een ​​baan in Russische en buitenlandse bedrijven te vinden. Garantie voor een fatsoenlijk inkomen. Mogelijkheid van verdere onderwijs in Russische en buitenlandse universiteiten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions.

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions. Lees Minder