Bachelor - techniek

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Engineering heeft een centrale rol in de menselijke beschaving gespeeld. Van man eerste wiel om de nieuwste chirurgische instrumenten, heeft het de wereld vorm zoals we die nu kennen.

Ingenieurs zijn betrokken in het begrijpen hoe en waarom dingen werken en innoveren om nieuwe technologieën te creëren. Vandaag, engineering staat centraal in een breed scala van industrieën, van mode en voedsel, spelconsoles en ruimtevaart.

In het hart van de techniek zijn de wetenschap en creativiteit. Bij INTI, bieden wij u met de bouwstenen die u nodig heeft om een ​​verschil te maken in de wereld en de ingenieur een veel betere toekomst.

UITGERUST VOOR SUCCES

World-class partners
Het verkrijgen van echte ervaring in de sector en een grondige kennis van de praktische techniek via gestructureerde stages met vele multinationals en toonaangevende spelers zoals Gamuda, Megasteel, Ricoh en TopRank.

STATE-of-the-art faciliteiten
Geniet van volledige toegang tot een van de grootste aantallen technische laboratoria en werkplaatsen in Maleisië. Verzamel gegevens, experiment en voert alle andere praktische technische oefeningen met gemak.

internationale samenwerkingsverbanden
Profiteren van de voordelen van het hebben gewaardeerde Britse en Australische medewerkers. Onder onze partners zijn de Universiteit van Leeds, de Universiteit van Adelaide, de Universiteit van Queensland, de Universiteit van New South Wales en de Australian National University.

Samenwerking met de Universiteit van Bradford
INTI is er trots op een van de weinige instellingen bekroond met de status 'Associate Institution' door de Universiteit van Bradford, Verenigd Koninkrijk.

Buiten het klaslokaal

studiereizen

We organiseren regelmatig bezoeken aan toonaangevende bedrijven, waar onze engineering studenten zich verder kan kennismaken met de disciplines en eisen van echte werkomgevingen. INTI studenten hebben industrie reuzen bezocht zoals Sharp Manufacturing Corporation (M) Sdn Bhd, een van 's werelds top fabrikanten van LCD / LED TV's en AUO SunPower Sdn Bhd, een wereldwijde leider in TFT-LCD-en zonne-energie.

INDUSTRY WEDSTRIJDEN

Een manier om kennis in praktijk te brengen is om de nationale competities zoals de Nehemia Design Competition, waarin de deelnemers nodig om Kampung Baru's overstroming ellende op te lossen met behulp van groene technologie in te voeren. INTI studenten won de tweede plaats met hun structureel gezond en esthetisch verantwoorde oplossing.

vooraanstaande sprekers

Krijgen een grotere wereldwijde bewustwording en inzichten in de branche door het bijwonen van de gesprekken en lezingen gepresenteerd door onze gastsprekers hier bij INTI. Een van onze gastsprekers was Professor Dr. Nowshad Amin van het ministerie van elektrische en elektronische Systems Engineering, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), die op fotovoltaïsche zonne-energie sprak.

programma's Aangeboden

  • 3 + 0 Bachelor of Engineering (Hons) in Electrical and Electronic Engineering in samenwerking met de Coventry University, UK
  • Bachelor of Engineering (Hons) in Civiele Techniek
  • Bachelor of Engineering (Hons) in Mechanical Engineering
  • BSc (Hons) Hoeveelheid landmeetkunde
  • Diploma in Civiele Techniek
  • Diploma in Electrical & Electronic Engineering
  • Diploma in Mechanical Engineering
  • Diploma in Hoeveelheid landmeetkunde
  • basis in de wetenschap
Laatst bijgewerkt op jun 2016

Over de school

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and ... Lees meer

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and fastest growing global network of private universities that provides INTI with access to global resources, best practices, teaching methods, international faculty and management tools that are truly world class. Lees Minder
Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Kuala Lumpur , George Town , Nilai , Subang Jaya + 7 Meer Minder