Bachelor - Technisch Onderhoud Van Auto's

Klaipeda State University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor - Technisch Onderhoud Van Auto's

Klaipeda State University of Applied Sciences

Het trainingsprogramma ontworpen om ingenieurs te bereiden op de exploitatie van de auto's die een technologie project kunnen voorbereiden op het bedrijf voor het onderhoud van de voertuigen, pick-up en het ontwerp-technologie voor de reparatie-onderdelen en componenten voor te bereiden werktekeningen van onderdelen en samenstellingen, aan de inspectie te organiseren, diagnose, meten en meetgegevens te analyseren organiseren de reparatie, het uitvoeren van kwaliteitscontrole van het uitgevoerde werk, analyseren en evalueren van het ondernemingsklimaat en het mogelijk is om een ​​bedrijf te creëren om de werkeenheid te organiseren.

Onderwerpen van onderzoek: 1 semester: Wiskunde (6 ETSTS) Natuurkunde (6 ETSTS) Chemie (3 ETSTS) Techniek Supplies (4 ETSTS), Information Technology (3 ETSTS) Techniek Graphics (4 ETSTS) Voertuigen (4 ETSTS ).

2 Semester: Vreemde taal (4 ETSTS), Theory of Economics (3 ETSTS), Wiskunde (6 ETSTS), Mechanica (3 ETSTS), verbrandingsmotoren (4 ETSTS), Shaxi en het lichaam (4 ETSTS) Practice (6 ETSTS) .

3 Semester: Filosofie (3 ETSTS), Principles of Management (4 ETSTS) Electrical and Electronics (5 ETSTS) Technologische apparatuur (5 ETSTS), Theorie van auto's (6 ETSTS) hydraulische en pneumatische systemen (6 ETSTS) Practice (3 ETSTS).

4 Semester: Cultuur van meningsuiting (4 ETSTS), Fundamentals of Law (4 ETSTS), controle over het voertuig (4 ETSTS) Auto TA en BHV-organisatie (8 ETSTS), add-ons-vrachtwagens (3 ETSTS) Practice (3 ETSTS) meer items (3 ETSTS).

5 Semester: Methodologie Applied Research (4ETSTS) Milieubescherming en de bescherming van de veiligheid (3 ETSTS) Economie voertuigen (6 ETSTS) Fout detectie en technische expertise (5ETSTS) Praktijk (12 ETSTS).

6 Semester: Designing dienstverlenende bedrijven (4 ETSTS) Wegtransport (5 ETSTS) Practice (6 ETSTS) Aanvullende artikelen (6 ETSTS) Thesis (9 ETSTS).

Praktijk. Cognitieve praktijken voor het onderhoud van de voertuigen, worden de studenten die in het laboratorium van Hogescholen en praktische hands-on training, in-house praktische opleiding in Colleges. Praktijk veilig exploitatie van de auto's en de laatste training draaien in echte bedrijven die diensten verlenen aan diagnostiek, onderhoud, reparatie, reparatie. Praktijken betekende 30 weken. Training Programma: Technische exploitatie van auto's kvalifikatsyi Graad: Bachelor of Engineering Road Transport Duur van de opleiding: 3 jaar vast, dat 4 jaar succesvolle werk van de ingenieur technische exploitatie van auto's afbreuk aan de mogelijkheid om de uitdagingen van technische / technologische processen, diagnose, inspectie en reparatie te ontmoeten. Zeer belangrijke persoonlijke eigenschappen, zoals de mogelijkheid om te communiceren, logisch denken, teamwork, organisatorisch vermogen om zelfstandig beslissingen en verantwoordelijkheid te maken.

Kansen op werk en carrière. Absolwent werk in automotive diensten, autoreparatie bedrijven of filialen van de deskundigen (masters) diagnostiek, technisch onderhoud, reparatie, of bij de receptie van de orders. In de onafhankelijke autoreparatie faciliteiten voor eigenaren, meester, in de ontvangst van orders.

Deze school biedt programma's in:
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
3,000 EUR
Locations
Litouwen - Klaipeda
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Litouwen - Klaipeda
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
jaarlijks