Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in industriële engineering en management

Je denkt groot, groter, grootst. Willen werken aan kolossale technische installaties. Mammoet schepen behouden. Reparatie van vliegtuigen. De Industrial Engineering and Management programma is perfect voor u.

Elke dag honderden mensen aan boord van vliegtuigen. Je zorgt ervoor dat deze vliegtuigen zijn in goede staat. Of bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van grote schepen. Of productie-installaties. Onderhoud is ook van vitaal belang in de sectoren zorg en energie.

U

Je hebt een flair voor technologie. Je bent snel te zien hoe machines of processen werken. U begrijpt welke stappen u moet nemen. In welke volgorde. Je lost technische problemen. Of ze voorkomen. U bent ook graag verder te kijken dan de grenzen. U bent niet een angstige persoon. Je hebt zelfvertrouwen. En u uw taken op verantwoorde wijze te benaderen.

De opleiding Technische Bedrijfskunde

Het programma wordt gegeven in het Engels, wat handig is omdat je binnenkort zal werken over de hele wereld. Uiteraard zijn de speerpunten zijn techniek en onderhoud. Maar ook management. Leiderschap en onderhandeling. U stelt de kosten projecties, schema's en rapporten. En geef presentaties in het Engels. U leert hoe om bedrijven te helpen versterken van hun marktpositie en kosten te besparen. U bezoekt diverse bedrijven. In Nederland en in het buitenland. U zult opdrachten doen.

Toelatingseisen

Voor het aanbrengen op Avans Hogeschool, lees de eisen hieronder toelating.

Engelse eisen voor internationale studenten

Examen - Min score

  • IELTS algemene band: 6.0
  • TOEFL computer based: 232
  • TOEFL internet gebaseerde: 90

Start van de opleiding

Maand: September

Deadline EU: 1 juni

Deadline non-EU: 1 augustus

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019