Bachelor theologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De bachelor Theologie programma is ontworpen om afgestudeerden die goed zijn opgeleid, zelfverzekerd en competent te produceren. Studenten krijgen training in de grote theologische kwesties als hedendaagse studies om hen in staat te ervaren in de specifieke vaardigheden die nodig zijn van hen te worden. Zij ontvangen grondige basis disciplines als het Oude en Nieuwe Testament, vergelijkende studies, ecumenicalmovements, evenals biblicallanguages, wat leidt tot een hoog niveau van vaardigheidstraining.

Dit programma is handig voor diegenen die willen werken als gewijde ambtsdragers en in het bijzonder degenen die zouden willen naar b te worden leraren van de theologie op een hoger niveau van leren, evenals medewerkers van het geloof gebaseerde niet-gouvernementele organizations.The programma omvat klinische pastor ; onderwijs grondig te rusten degenen die zou eindigen werken in klinische settings en zorgzame bediening .Het doel van het programma is om vrouwen en mannen waarvan het doel is om samen met de gemeente en andere instelling als experts op het gebied van de theologie te trainen. Dit programma zal voor te bereiden en uit te rusten van de student voldoende kennis over theologie verwerven om de Schriften te interpreteren en op een relevante manier.

Duur van de Studie

De Bachelor of Theology programma is ontworpen om te dekken vier academische jaar (8 semesters) .Elke jaar zullen drie trimesters van in totaal acht trimesters in alle hebben. Thecourse duur zal bestaan ​​uit maximaal 52 eenheden en een minimum 47 eenheden van drie credit-uren per stuk. De student zal een minimum van honderd en zevenenveertig (147) credit-uren hebben opgebouwd. Dit omvat een senior research paper 6 credit-uren en klinische pastorale onderwijs I & II (@ 3 credit-uren-totaal van 6 uur. in het laatste jaar zonder optie. Alle studenten zijn verplicht om een ​​jaar practicum nemen tijdens het tweede en derde jaar. Ministeriële vorming is natuurlijk niet te bevragen. Een student die niet de loop van de studie binnen de gestelde termijn geen afmaken kan worden toegestaan ​​verlenging voor maximaal acht jaar.

Wijze van Studie

  • Voltijds
  • Deeltijd
  • Afstandsonderwijs en e-learning
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Presbyterian University of East Africa (PUEA) is an institution of higher learning offering a Christian education founded on the ideals of Christian transformational education, research, professio ... Lees meer

The Presbyterian University of East Africa (PUEA) is an institution of higher learning offering a Christian education founded on the ideals of Christian transformational education, research, professional integrity, self-reliance and service to God and humanity. Lees Minder