Lees de Officiële Beschrijving

Praktijk gericht academisch programma inrichting studenten met kennis van de economische, sociale en toegepaste wetenschappen, evenals de zakelijke vaardigheden die nodig zijn in het toerisme en de horeca.

Verplicht onderdeel van de opleiding bestaat uit: - Algemene onderwerpen - 15 ECTS (Philosophy, Basics of Applied Research, informatietechnologie); - Professionele onderwerpen - 105 ECTS-studiepunten (Zakelijk Engels, vreemde taal (Duits / Frans), Bedrijfseconomie, Toegepaste Wiskunde, Reizen Geografie, Interculturele Communicatie, Basis van Marketing, Toerisme en Infra, Management, Tourism Marketing, Financiën, Business Ethics, recht, boekhouding); - Specialisatie vakken - 21 ECTS (Hotel Management, Food Preparation Technology, F & B Service, Toerisme Bedrijf Management, Toerisme en Milieu, Transport); - Keuzevakken - 9 studiepunten; - Praktische training - 30 studiepunten (in de toeristische bedrijven / hotels).

Toelatingseisen:

  • Diploma secundair onderwijs of gelijkwaardig; - Passende kennis van het Engels (TOEFL of IELTS-certificaat wordt aanbevolen); - Visa (indien nodig) voor het bestuderen van in Litouwen

Studieplan

Algemene onderwerpen van collegiale studies

  • Inleiding tot de Filosofie - Litouwse taal - Information Technologies

Veld proefpersonen

  • Basis van de psychologie - Toegepaste Wiskunde - Statistiek - Vreemde Taal II - Economie - Basics van Common Market EU - Interculturele Communicatie - Management - Boekhouding - Basics van Marketing - Recht - milieu en de menselijke veiligheid - Financiën - Geschiedenis van Cultuur - Toerisme Antropologie - Reizen Aardrijkskunde - Toerisme Resources in Litouwen - Toerisme Diensten en Infrastructuur - Business Ethics - Vreemde Taal I (Zakelijk Engels)

Praktijken, afstudeerscriptie

  • Praktijk I - Praktijk II - Praktijk III - Finale Practice - Final Thesis

Tourism Management Specialisatie

  • Tourism Marketing - Toerisme Bedrijf Management - Methodologie van Excursions - Vervoer

Hotel Management Specialisatie

  • Tourism Marketing - Hotel Management - Catering Technologie - Operations van horecadiensten

Vrije keuzevakken

  • Sociologie - Basics of Applied Research - Leiderschap - Event Management - Vreemde Taal III (Russisch) - Reservation Systems - onderwerpen uit de KK gesuggereerd lijst - Bewegen - Inleiding tot Studies
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
6 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum