Bachelor toerisme management, hotel management en event management

Campus M21

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor toerisme management, hotel management en event management

Campus M21

Studie Tourism Management, Hotel Management en Event Management

DE STUDIE RICHTING TOERISME, HOTEL en event management in de studie PROGRAMMA BUSINESS MANAGEMENT: de vrijetijdsindustrie BOOMING - EUROPA reist WERELDKAMPIOEN De ervaring samenleving vraagt ​​steeds nieuwe concepten voor vrije tijd en recreatieve activiteiten. Sterke ideeën zijn nodig - van boutique hotels tot Canyon Skywalk en het VVV-App. Zelfs zakenreizen, beurzen en congressen zijn een groeimarkt. Touroperators, internationale hotels en evenementenbureaus zijn wanhopig innovatief toerisme, hotel en event manager. Ze creëren van nieuwe producten en marketing concepten, de basis voor het succes van het toerisme portals, vakantiebestemmingen en hotelketens.

Solliciteer online en ontvang een universiteit plek!

Oefen met sterke merken

De opleiding in Tourism Management, Hotel Management en Event Management op de Campus M21 is praktisch. Onze studenten ontwikkelen met professionals in het veld sterke concepten en campagnes. Partners zijn onder andere het luxe hotel Kempinski, de BMW Welt, de Therme Erding en NürnbergMesse. In de echte praktijk projecten die ertoe doet - business games zijn niet genoeg! De 12-weken stage in het toerisme, hotel en event management studies in hotels, toerisme directies, reizen portals of beursorganisatoren is vaak de sleutel tot een carrière te beginnen.

De Studies

Studiegroepen in grootte van de klas, het leren van de praktijk met gemotiveerde leerkrachten, persoonlijke benadering en duidelijke structuren, een moderne campus in een geweldige locatie - zo maakt het bestuderen van plezier en brengt een hoop. De geaccrediteerd volgens de internationale normen Bachelor of Arts in Tourism Management, Hotel Management en Event Management is een kwalificatie voor de Associate degree. Na de bachelor's degree, kunt u de meester te maken. De actie is voor u open. Met passie gaan onze studenten cruciale punten van het toerisme, hotel en recreatie-industrie aan de onderkant van wat is de rol van online marketing voor hotels en toeristische bedrijven? Welke doelgroepen reisboek pakketten en welke individuele aanbiedingen? Hoe kan ik Evenementen en Stage Entertainment in Destination Marketing gebruiken?

De studies omvatten:

De bacheloropleiding duurt zes semesters en bestaat uit verschillende studies modules. Voor elke module ontvang je studiepunten (ECTS). Een totaal van 180 studiepunten kan worden bereikt. Na de succesvolle afronding zal worden beloond met een openbare universiteit u de Bachelor of Arts (BA).

Studie en Examenregeling

Gekozen Cursus Inhoud:

  • International Hotel Management
  • Event, Exhibition and Congress management
  • Tourism Management en Marketing
  • Destination Management en Marketing
  • Leisure psychologie en toerisme-industrie
  • Speciale juridische en fiscale in het toerisme
  • Bedrijfsmanagement
  • marktonderzoek
  • beheer

Carrièremogelijkheden

De industrie groeit. De behoefte aan hooggekwalificeerde toerisme, hotel en event managers is enorm. In Tourism Management, Hotel Management en Event Management studies, die u aanschaft diepgaande kennis en praktische ervaring van het management posities. Sluit je studie bij een erkende internationale normen Bachelor of Arts. Dan kunt u deelnemen aan touroperators, internationale hotelketens, in marketing afdelingen en evenementenbureaus.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Neurenberg, Beieren
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates