Bachelor - toerisme

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor - Toerisme

Toerisme is een ontluikende profiel dat complexe competenties vormt op het gebied van toeristische economie, beheer van toeristische bedrijfsleven, praktische vaardigheden van interactie met klanten en partners. Het maakt het mogelijk om te reizen terwijl op het werk.

Voordelen van het onderwijs. Je zult in staat zijn om:

  • geworden manager in het toerisme of het organiseren van uw eigen bedrijf (ontwikkeling en verkoop van uw eigen tours en excursies; organisatie van de tour agentschappen и tour werkmaatschappijen; opening van horeca en bedrijven van andere vormen van dienstverlening);
  • beheren logistieke processen van de toeristische industrie ondernemingen;
  • bouwen imago strategie van de regio;
  • uitvoeren van beroepsactiviteit in het buitenland;
  • voortgezet onderwijs in de graduate school.

Relevantie van het onderwijs. Afgestudeerden van het profiel zijn gewilde door ondernemingen en organisaties in verband met de distributie van toeristische diensten: tour agentschappen и tour werkmaatschappijen, hotel en restaurant complexen, transport bedrijven, musea en tentoonstelling complexen, kuuroorden, sport en recreatie complexen, entertainment centers en andere bedrijven van toeristische en horeca.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions.

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions. Lees Minder