Bachelor - Tuinbouw en bedrijfsmanagement

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Horticulture & Business Management gaat over de commerciële productie van groenten, fruit en planten. Het gaat over internationaal zakendoen, technologie, innovatie en duurzaamheid. Het gaat om de efficiënte en winstgevende creatie van eersteklas producten, die ons dieet gezonder, lekkerder en diverser maken en onze leefomgeving groener en aantrekkelijker maken.

Tijdens je studie leer je hoe nieuwe variëteiten van planten, fruit of groenten worden gemaakt en hoe je ze efficiënt en veilig kunt laten groeien. U kijkt ook naar hoe en waar u uw product op de markt brengt. Op deze manier maak je kennis met de hele tuinbouwketen. Dat betekent dat u een breed begrip krijgt waarmee u in elke sector van de tuinbouw of de landbouwsector kunt werken.

Ben jij klaar voor een uitdaging? Een internationale carrière in een sector die altijd vooruitgaat? Dan is Tuinbouw & Bedrijfsmanagement de juiste opleiding voor jou!

Toelatingseisen

De toelatingseis voor deze 4-jarige bacheloropleiding is een diploma secundair onderwijs, gelijk aan het Nederlandse havo-diploma, met de afstudeerrichtingen wiskunde en scheikunde. Praktische (werk-) ervaring is voordelig, maar niet verplicht. Het niveau van uw diploma wordt beoordeeld nadat HAS uw volledig aanvraagformulier heeft ontvangen. Als u wilt weten hoe uw middelbare schooldiploma in Nederland wordt geëvalueerd voordat u zich aanmeldt, controleer dan de informatie in de Nuffic-landmodules.

Taalvereisten

Als je vooropleiding niet volledig in het Engels is gegeven, moet je ook kunnen bewijzen dat je bekwaam bent in de Engelse taal. HAS University of Applied Sciences geeft de voorkeur aan de IELTS-test, academisch programma: 6.0 (overall band score).

4 redenen om te studeren aan de HAS University of Applied Sciences :

  1. Een ondernemende universiteit van wereldklasse met een uitgebreid programma in de agribusiness, voeding en milieu
  2. Geweldige carrièremogelijkheden, 70% van onze afgestudeerden vinden een baan binnen 2 maanden na hun afstuderen
  3. Laag collegegeld, EU ca. 2000 euro (eerste jaar 50% korting voor EU-studenten), niet-EU ca. 7500 euro
  4. Een onafhankelijke universiteit die actief samenwerkt met lokale en internationale bedrijven. Ons educatieve concept is gericht op onderzoek naar ondernemerschap met substantiële kruisbestuiving met de dagelijkse bedrijfspraktijk. Deze banden bieden real-life ervaringen voor onze studenten en docenten, evenals sterke ondersteuning voor bedrijven op het gebied van innovatie, ontwikkeling en levenslang leren
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

HAS University of Applied Sciences is the dynamic centre of the agribusiness, food and the living environment. HAS is building its own supporting role in the innovation of the knowledge infrastructure ... Lees meer

HAS University of Applied Sciences is the dynamic centre of the agribusiness, food and the living environment. HAS is building its own supporting role in the innovation of the knowledge infrastructure of the sector, in the Netherlands, but also internationally. Lees Minder
's Hertogenbosch , Venlo + 1 Meer Minder