Lees de Officiële Beschrijving

Over

Bij UCU studeer je Liberal Arts and Sciences, een onderwijsfilosofie die gebruikelijk is in de Verenigde Staten. In plaats van slechts één onderwerp te kiezen, maakt u uw eigen studieprogramma uit een groot aantal cursussen in Science, Social Science en Humanities.

Denk er over na. De problemen waarmee we tegenwoordig worden geconfronteerd, zijn complex. Om bijvoorbeeld de opwarming van de aarde te begrijpen, heb je de wetenschappen nodig. Maar je kunt het niet volledig begrijpen zonder kennis van politiek, economie of zelfs ethiek. Door meerdere disciplines te bestuderen, leer je problemen vanuit verschillende perspectieven te benaderen en 'outside the box' te denken. Dit is wat we multi- en interdisciplinair denken noemen.

Het maken van je eigen studieprogramma kan moeilijk zijn. Dat is de reden waarom je bij UCU een persoonlijke tutor hebt, die je zal helpen nadenken over je toekomst, en de juiste cursussen kiest.

Levendige leergemeenschap

Op UCU vormen studenten en personeel een levendige gemeenschap. Er zijn geen grote collegezalen; in plaats daarvan zijn de lessen klein en interactief. De instructeurs zullen u stimuleren om deel te nemen aan debatten, presentaties te geven en kritisch en creatief te reflecteren op het cursusmateriaal. 40% van de studenten is internationaal, dus binnen en buiten het klaslokaal spreken we Engels. En met zoveel verschillende culturen en achtergronden kom je vaak verrassende perspectieven tegen in discussies in de klas.

Alle studenten wonen en studeren op de campus in Utrecht. Je woont samen met andere studenten in een eenheid waarin je een privékamer en een gemeenschappelijke woonkamer hebt. Veel clubs en commissies organiseren buitenschoolse activiteiten, variërend van sport en dans tot journalistiek en Model United Nations. En als je een pauze nodig hebt van studeren, kun je iets drinken in de door studenten gerunde campusbar.

Goede vooruitzichten

UCU-afgestudeerden worden toegelaten tot masteropleidingen in binnen- en buitenland. Een Liberal Arts and Sciences diploma is daarom een ​​waardevolle troef voor een succesvolle carrière.

Ben jij...

  • Geïnteresseerd in meer dan één onderwerp?
  • Ambitieus?
  • Wil je graag bijdragen aan de samenleving?
  • Interesse om in een internationale omgeving te wonen?

Dan is UCU misschien de plek voor u!

Carriere vooruitzichten

Een fiets die de UCU-campus verlaat.

De overgrote meerderheid van de UCU-afgestudeerden schrijft zich in voor masters, op vrijwel alle specialisatiegebieden. Als gevolg hiervan vinden ze banen bij een groot aantal werkgevers op een groot aantal gebieden. UCU afgestudeerden werken als artsen, advocaten, psychologen, beleidsadviseurs, consultants, politici, Ph.D. onderzoekers, marketeers en in vele andere beroepen. Het hangt allemaal af van welk masterprogramma je kiest na UCU.

Maar er is één ding dat alle UCU-afgestudeerden gemeen hebben. Bij UCU leer je vaardigheden die niet alleen waardevol zijn voor je opleiding, maar ook voor je professionele carrière, zoals het geven van presentaties, het kritisch analyseren van een argument en debatteren. En omdat je vakken volgt in verschillende academische disciplines, ontwikkel je de creativiteit en flexibiliteit om verschillen te overbruggen en 'out of the box' te denken. Deze kenmerken worden zeer gewaardeerd op de arbeidsmarkt.

Niet alle UCU-afgestudeerden volgen een masterdiploma. Sommigen volgen een tweede bacheloropleiding, volgen een stage of vragen een traineeship of baan aan.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van Utrecht University »

Laatst bijgewerkt op December 2, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
4,100 EUR
2018-2019: € ​​4.100 (EU / EER), € 10.829 (EU / EER met een Nederlands Ba / Ma diploma), € 10.500 (niet EU / EER)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Feb. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum