Bachelor van bedrijfsleiderschap (bbl)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in Bedrijfsleiderschap (BBL)

Het doel van de PAC University Bachelor of Business Leadership is het ontwikkelen van positieve, doelgerichte leiders: personen die grondig begrijpen en die hun kennis, vaardigheden en waarden toepassen om de markt op dynamische en heilige manieren te beïnvloeden.

Bij het modelleren van voorbeeldige zakelijke praktijken zal de afdeling strategische allianties bouwen met zakelijke belangen en streven ernaar zich te concentreren op het stimuleren van zakelijke studenten en leiders om hun academische en professionele activiteiten te volgen in het licht van een christelijk perspectief.

Specialisaties

  1. Accounting & Financiën
  2. afzet
  3. Personeelszaken
  4. Ondernemingsschap

Doelstellingen

Na afloop van het opleidingskader worden de volgende doelen bereikt:

  1. Ontwikkelen in de student een goed begrip van fundamentele aspecten van bedrijfsleiderschap, zoals boekhouding, economie, marketing, strategisch leiderschap, human resource management, business ethics, audit en business law.
  2. Om de student voor te bereiden op een professioneel toepassingsgebied van bedrijfsleiderschap en beheersbeginselen, in een van de vier hoofdgebieden, namelijk Accounting, Marketing, Human Resources Management en Entrepreneurship.
  3. Om de student te voorzien van de nodige basisvaardigheden, kennis en methoden voor de succesvolle praktijk van een zakelijke roeping.
  4. De student uitdagen om bijbelse leiderschapsbeginselen, waarden en ethiek op de markt te oefenen als een uitdrukking van zijn / haar christelijke inzet.
  5. Om de student voor te bereiden om een ​​dienstleider in de markt te zijn en de student toe te staan ​​om zijn / haar roeping te beoefenen voor de dienst van God en de mensheid.
  6. Bereid de student voor nagraadse studies in bedrijfsleiderschap.

Toelatingseisen:

Minimaal KCSE Graad C + (plus) of zijn equivalent of C vlakte met Pre-Universiteits Certificaat of Relevant Diploma van een erkende instelling.

INTAKE

Intakes zijn in januari, mei en september.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and facul ... Lees meer

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and faculty drawn from nations across Africa and the world. Our diversity offers you a unique platform for an expanded worldview through healthy social interactions. Lees Minder
Nairobi , Kenia Online + 1 Meer Minder