Bachelor van beeldende kunsten - theater

Memorial University, Grenfell Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor van beeldende kunsten - theater

Memorial University, Grenfell Campus

Onze vierjarige bachelor in beeldende kunsten in theater is de enige in zijn soort in Atlantic Canada. U kunt actuele of technische theaterproductie studeren.

Acterende stroom - Ontwikkel fundamentele actuele vaardigheden, waaronder stem, beweging en spraak. U leert hoe u deze vaardigheden kunt toepassen op scène studie, techniek en live performance.

Technische theaterstroom - Beheers de belangrijkste vaardigheden van theaterproductie, met inbegrip van verlichting, geluid, garderobe, rekwisieten, timmerwerk, opstellen, schilderkunst en podiummanagement.

Waarom studeert theater in Grenfell?

Het theaterprogramma van Grenfell combineert praktische en academische training. Naast het werken met theater professionals, krijgt u een brede liberal arts opleiding met een sterke concentratie in dramatische literatuur. Dus of u uw theatrale dromen volgt of besluit om uw diploma te gebruiken als platform voor een andere carrière, u zult goed voorbereid zijn.

Reizen naar het Verenigd Koninkrijk

In je laatste semester, besteed je tot acht weken bij Memorial Harlow Campus (UK) met meesterlessen met Britse werkende professionals en het zien van shows in Londen en Stratford-upon-Avon.

Betaalbaar onderwijs

Geniet van de laagste opleiding in Engelstalig Canada - veel waarde voor een hoogkwalitatief theateronderwijs.

Kleine klasse maten

Wij geloven in het geven van een-op-een aandacht. Onze acteurstudieklassen hebben maximaal 20 studenten en onze technische theaterproductie studio-lessen hebben maximaal 15 studenten.

Industrieverbindingen

U leert van deskundigen op het gebied. Onze faculteit en medewerkers zijn acteurs, directeuren en technische theaterproducenten die over de hele wereld hebben gewerkt. Onze master classes, geïnstrueerd door gastkunstenaars, bieden een fris perspectief op diverse gespecialiseerde theatervaardigheden.

Belangrijke productiekansen

Als u een acterende student bent, zal u minimaal zes producties zijn en als u een technische theaterstudent bent, werkt u minimaal 12 producties.

Breed carriereopties

Onze afgestudeerden zijn werkzaam in theater, film, tv en een breed scala aan andere disciplines, waaronder onderwijs en wet. Bekijk wat sommige van onze afgestudeerden doen.

Plaats

Newfoundland heeft een levendige kunstscène en is de thuisbasis van veel getalenteerde acteurs, toneelschrijvers, regisseurs en producenten. Verschillende professionele theaterbedrijven opereren in de provincie; Zij gebruiken niet alleen onze afgestudeerden, maar ook onze huidige studenten. Onze provincie blijft een groeiende industrie in film en televisie bevorderen.

Twee graden in vijf jaar

Sommige van onze studenten kiezen ervoor om nog een jaar te blijven om een ​​bachelor of arts (Engels) diploma naast hun BFA (theater) af te ronden. Dit is een geweldige optie, vooral voor studenten die beschouwen als een middelbare schoolleraar.

Toelating

Toelating tot ons theaterprogramma is competitief. U moet voldoen aan de algemene toelatingseisen voor Memorial University. Daarnaast, om te worden beschouwd voor de actuele stream, moet u een auditie opstellen of in aanmerking komen voor technische theaterproductie, u heeft een interview. Voor de actuele stream, bereid een monoloog op, niet langer dan 3 minuten, uit een hedendaagse toneelstuk. Nu toepassen.

Carrièremogelijkheden

Acteren

Stadiumacteur | Film- en televisieacteur | Theateropvoeder | Radio zender | Kunstbeheerder

Technische theaterproductie

Verlichtingsontwerper | Scenic artiest | Stage manager | Evenementenplanner | Prop maker | Technisch directeur | Rigger | Film- / tv-bemanning | Operatiecoördinator | Theateropvoeder

Sommige afgestudeerden kiezen ervoor om verder te gaan naar andere gebieden, zoals onderwijs en wet. Bekijk wat sommige van onze afgestudeerden aan het doen zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Memorial University, Grenfell Campus
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Corner Brook, Newfoundland en Labrador
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan