Bachelor van cosmetica

College of Education and Therapy in Poznań

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor van cosmetica

College of Education and Therapy in Poznań

De College van Onderwijs en Therapy biedt 4-jarige HBO-studies, met een praktische profiel op het gebied van cosmetica. Afgestudeerden van deze studies ontvangen een bachelor diploma. De keuze van de vakken in de loop zorgt ervoor dat gedurende acht semesters van de studie verwerven studenten aantrekkelijk kwalificaties en een breed scala aan praktische vaardigheden.

Het doel van cosmetica studies is om specialisten-cosmeticaspecialisten trainen met een uitgebreide theoretische en praktische kennis om hen in staat te stellen geselecteerde cosmetische procedures (met inbegrip van de huid revitalisering, anti-aging procedures en huidverbetering) uit te voeren, selecteert u cosmetica en de toepassing ervan te identificeren aan de hand van farmacologische kennis en het gebruik apparaten voor cosmetische ingrepen. Als onderdeel van de cursus verwerven studenten praktische vaardigheden op het gebied van verbetering van de fysiologische toestand van het lichaam en in nauwe samenwerking met de medische staf (dermatoloog, alergologist, plastisch chirurg) tijdens huidverzorging procedures uitgevoerd op zieke huid. Afgestudeerden kunnen werk vinden, niet alleen in schoonheidssalons, maar ook in cosmetische laboratoria, cosmetische afdelingen van apotheken en centra van sport herstel. Vakkennis maakt het ook mogelijk hen te organiseren, vast te stellen, uit te rusten en uitvoeren van een cosmetische praktijk.

In antwoord op de eisen van de markt omarmt het college nieuwe technologieën en innovaties in cosmetica. We werken samen met bedrijven de productie en distributie van moderne cosmetica en apparatuur. Trainingen en cosmetische presentaties vinden plaats dankzij de samenwerking met dergelijke cosmeticamerken als Clarena, Farmona, Fenice, Yasumi, Vanite en Blomdhal.

De lancering van de cosmetica-programma aan het College van Onderwijs en Therapy in Poznań en de invoering van gecertificeerde workshops en seminars, afgezien van de basisvorming van de studies, is een reactie op de veranderende uitdagingen van de arbeidsmarkt. Er is een groeiende vraag naar specialisten in cosmetica, gezondheidszorg en schoonheid in Polen. De markt van cosmetische producten en diensten is onlangs één van de meest dynamische in Polen en in de wereld. Het aantal schoonheidssalons, spa en fitness clubs neemt toe. Ze beantwoorden aan een groeiende vraag naar deze vorm van dienstverlening.

Cosmetische behandelingen deze dagen zijn veel moeilijker dan vroeger het geval was. Afgezien van de populaire procedures, de meeste schoonheidssalons bieden specialistische behandelingen die vakkennis gecertificeerd door diploma's nodig. Professionals op zoek na de gezondheid en de schoonheid van andere mensen moeten goede medische kennis in de anatomie, fysiologie, biologie, dermatologie en-beschaving gerelateerde ziekten.

Door deel aan workshops en seminars te nemen:

  • vindt u vier extra certificaten met uw afstuderen diploma te krijgen,
  • maakt u kennis met de moderne apparaten die worden gebruikt in de fysiotherapie en esthetische geneeskunde dankzij de moderne leslokalen en hoog gekwalificeerd personeel loopt praktijklessen in cosmetica lab weten,
  • zult u specialisten ontmoeten zoals cosmeticaspecialisten, dermatologen, artsen in esthetische geneeskunde, biotechnologen, fysiotherapeuten.
Deze school biedt programma's in:
  • Pools
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Polen - Poznań, Lublin woiwodschap
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Polen - Poznań, Lublin woiwodschap
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan