Bachelor van cyber security en het gedrag

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Bachelor in de Cyber ​​Security en gedrag bij Western Sydney University biedt u een unieke combinatie van Information Technology, Psychologie en Criminologie studies. De mate is op maat gemaakt voor een loopbaan in de groeiende sector van de Cyber ​​veiligheid en beveiliging en omvat een volledige semester stage. Deze cursus voldoet aan de dringende noodzaak voor de toepassing van psychologische theorie en onderzoek naar cyber veiligheidskwesties in het kader van de besluitvorming, menselijke fouten, sociale invloed, organisatieculturen en kwetsbare bevolkingsgroepen te begrijpen.

Zoals cyber bedreigingen worden steeds geavanceerder en schadelijk in alle soorten organisaties, heeft cyberveiligheid uitgegroeid tot een van 's lands hoogste prioriteiten. Onze studenten krijgen een solide basis in de conventionele beveiliging computer en netwerk-concepten en vaardigheden.

Deze cursus voldoet aan de dringende noodzaak voor de toepassing van psychologische theorie en onderzoek naar cyber veiligheidskwesties in het kader van de besluitvorming, menselijke fouten, sociale invloed, organisatieculturen en kwetsbare bevolkingsgroepen te begrijpen. Zoals cyber bedreigingen worden steeds geavanceerder en schadelijk in alle soorten organisaties, heeft cyberveiligheid uitgegroeid tot een van 's lands hoogste prioriteiten. Studenten zullen een solide basis in de conventionele beveiliging computer en netwerk-concepten en vaardigheden te verwerven. Deze cursus leidt tot een reeks van mooie carrière mogelijkheden voor afgestudeerden. Voorbeelden hiervan zijn cyber safety officer, beveiliging van gegevens, security analist, risico analyses, cyber politie, cyber intelligentie, intelligentie analytics en terreur-informatica.

Toelating

  • Aanvragen van Australische en Nieuw-Zeelandse burgers en houders van een permanente verblijfsvergunning visa moet worden gedaan via de Universiteiten Admissions Centrum (UAC).
  • Aanvragers die studies in het buitenland hebben ondernomen kan hebben om een ​​bewijs van bekwaamheid te bieden in het Engels. Lokale en internationale aanvragers die een aanvraag via de Universiteiten Admissions Centrum (UAC) zal de details van de minimale Engels taalvaardigheid eisen en aanvaardbaar bewijs van de UAC website. Lokale kandidaten rechtstreeks van toepassing zijn op de universiteit moet ook de informatie die op de UAC website informatie te gebruiken. http://www.uac.edu.au/
  • International aanvragers moeten rechtstreeks van toepassing op de Western Sydney University via het International Office.
  • Internationale studenten die naar de universiteit door het International Office kan de details van de minimale Engels taalvaardigheid eisen en aanvaardbaar bewijs op hun website te vinden.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, yo ... Lees meer

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, you are sure to find a campus where you feel at home. Dynamic, exciting and culturally diverse, our campuses are also friendly and inviting, with room to think, room to breathe and room to be yourself. Lees Minder
Sydney , Bankstown , Campbelltown , Gunderman , Blacktown , Rydalmere , Penrith , Sydney + 7 Meer Minder