Bachelor van de humanitaire en de gemeenschap studies (BHCS)

Algemeen

12 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de humanitaire en Community Studies (BHCS)

Locaties:

  • Casuarina Campus
  • Externe Studies

De Bachelor in de humanitaire en Community Studies biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken met individuen, groepen en gemeenschappen in gebieden met een verminderde of beperkte infrastructuur. In het bijzonder zullen de studenten de praktische vaardigheden te verwerven om effectief en veilig te werken met de gemeenschappen in situaties waar de middelen beperkt zijn als gevolg van geografische ligging (afgelegen), sociale omstandigheden, noodsituaties of regionale ramp.

Thema's die door de cursus omvatten multidisciplinaire praktijk, uitdagende cross-culturele constructies en werken in afgelegen locaties. Studenten zullen de drie jaar durende programma met zowel een basis in de menselijke diensten werk leveren in aanmerking komen om lid te worden van de Australische Gemeenschap Workers Association en praktische vaardigheden op basis van de invoer / applicatie-eisen van humanitaire hulporganisaties om te werken als een generieke humanitaire logistiek verlaten.

Deze cursus zal de studenten met de nodige vaardigheden voor te bereiden hen om effectief te werken in afgelegen gemeenschappen in Australië, ramp getroffen gebieden op nationaal en internationaal en in logistiek ondersteunen van humanitaire hulp agentschappen.

Criminal History check: Studenten moeten een werkende met kinderen speling bericht (Ochre Card) te verkrijgen en hebben opgeruimd een politie controleren voordat ze het veld plaatsingen kunnen ondernemen. Studenten die politiecontroles zijn niet ontruimd zal niet in staat zijn om het veld plaatsingen uitvoeren en zal dus niet in staat zijn om de eisen van de opleiding af te ronden.

Studenten zijn verplicht om een ​​geldig rijbewijs als gevolg van vierwielaandrijving opleidingseisen hebben.

Toelatingsvoorwaarden

De Zuid-Australische Tertiair Admissions Centre (SATAC) ontvangt en verwerkt de aanvragen voor toelating van Charles Darwin University Higher Education aankomende studenten.

Engels taaleisen voor Internationale Studenten

Contacteer ons voor meer informatie.

Professional Recognition

Afgestudeerden komen in aanmerking om deel te nemen aan de Australische Gemeenschap Workers Association (ACWA).

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zullen de vaardigheden om te werken als de communautaire en Welzijn Arbeiders in een verscheidenheid van omgevingen, hetzij met de overheid of particuliere instanties, met humanitaire hulporganisaties nationaal en internationaal als een humanitaire logistiek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Lees meer

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Lees Minder
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Meer Minder