Bachelor van de kunst in de muziek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Art in Music

Peru State College Department of Music benadrukt de opleiding van toekomstige muziek opvoeders. Echter, kunnen de studenten graden in de prestaties en muziek marketing, evenals muziek onderwijs te verkrijgen. Een aantekening in elementaire muziek en een community muziek / studio onderwijs optie is ook beschikbaar. Studenten kunnen deelnemen aan een verscheidenheid van de prestaties van groepen. Vocalisten kunnen zingen in het concert koor, Frauenchor en "Prestige" toont koor. Audities worden gehouden in de herfst voor het lidmaatschap van een van de koor ensembles. Instrumentalisten kunnen deelnemen aan het overleg band, jazz band, houtblazers, koperblazers en slagwerk ensembles. Studenten hoeven niet naar muziek majors om deel te nemen in een van de ensembles zijn. Naast de reguliere on-campus concerten, de koren en bands maken jaarlijks rondleidingen door het gebied middelbare scholen. Het ministerie van Music benadrukt individuele student aandacht en is vastbesloten om hoge prestatienormen. Individuele lessen zijn beschikbaar in de stem, piano, messing, houtblazers en percussie-instrumenten.

Programma-opties

opties The Music Education (K-12 of K-6 vermeldingen), de Music Prestatie (niet-onderwijzend), de Music Marketing (niet-onderwijzend), Community Music en privé Studio, en de Music Minor (niet-onderwijzend) zijn geopend voor alle studenten die de mogelijkheid hebben om muziek te lezen en uit te voeren op een wind of percussie-instrument, piano, of als vocalist. Bovendien, de studenten te selecteren ofwel Music Education (K-12 of K-6) of Music Prestatie (niet-onderwijzend) zullen voorwaardelijk worden toegelaten tot het programma en moeten twee niveaus van kwalificatie (zie hieronder) te voldoen voordat ze volledig geaccepteerd in hun geselecteerde programma.

Leerresultaten

  1. Om studenten voor een succesvolle carrière in de muziek onderwijs, performance en muziek bedrijf voor te bereiden
  2. Om gelijke toegang tot de muziek programma's voor de diverse bestanddelen van zuidoosten Nebraska en de regio, evenals de rest van de staat en de vier-state regio.
  3. Om muzikale vaardigheden te ontwikkelen in alle deelnemende studenten, zowel individueel en door ensemble ervaringen.
  4. Om kwalitatief hoogwaardige culturele en esthetische ervaringen te bevorderen, zowel individueel en door ensemble ervaringen.
  5. Om de missie van Peru State College te ondersteunen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Peru State’s “Campus of a Thousand Oaks,” a member of the Nebraska Statewide Arboretum, is nestled in the hills of historic southeast Nebraska on the Missouri River. The College offers a mix of innova ... Lees meer

Peru State’s “Campus of a Thousand Oaks,” a member of the Nebraska Statewide Arboretum, is nestled in the hills of historic southeast Nebraska on the Missouri River. The College offers a mix of innovative online and traditional classroom undergraduate and graduate programs, including online graduate degrees in education and organizational management. Lees Minder
Peru , VS Online + 1 Meer Minder