Bachelor van de oefening wetenschap

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor van de oefening wetenschap

North Park University

Bachelor of Exercise Science

Met een toenemende focus op gezondheid en fitheid in onze samenleving, is er een groeiende vraag naar professionals die kunnen helpen individuen het verbeteren van hun kwaliteit van leven door middel van oefening. Uitoefening van de wetenschap zal je leren hoe ons lichaam werkt en je voor te bereiden om een ​​verschil in het leven van iemand te maken als een persoonlijke trainer, een fitnesscentrum beheerder, een fysiotherapeut, en andere gezondheid fitness-gerelateerde velden.

Waarom North Park?

Ons programma leert een wetenschappelijke basis in de menselijke beweging, biedt toegang tot oefeninggerelateerde stagemogelijkheden in Chicago, en verkent de spirituele kant van gezondheid en fitness. We doelbewust neem een ​​multiculturele aanpak in de klas, het voorbereiden van studenten om te werken met diverse bevolkingsgroepen en leiders in het onderwijs, gezondheid, atletiek en recreatie geworden.

Alumni Carrière en Graduate Schools

Exercise Science afgestudeerden vinden loopbaan in een verscheidenheid van instellingen, van particuliere klanten om de gemeenschap fitness. Onze alumni zijn watersport toezichthouders, fitness instructeurs, oefeninggerelateerde ondernemers, masseurs, personal trainers en fysiotherapeuten. Ze hebben afgestudeerde werk voortgezet in de fysiotherapie, ergotherapie, chiropractie, en inspanningsfysiologie.

Stagemogelijkheden

Chicago biedt een breed scala van stagemogelijkheden voor de oefening wetenschap majors. North Park studenten stages gehouden op de volgende locaties:

  • EFT Prestatie Training
  • Gordon Technische Hogeschool
  • Rehabilitation Institute of Chicago
  • Swedish Covenant Hospital
  • YMCA

Interessante cursussen

Een optie voor de persoonlijke eisen gezondheid is een klasse neemt studenten van de stad naar de Upper Peninsula van Michigan voor een cross-country ski-reis die een kans om te leren over lichaamsbeweging, ecologie en gezondheid in een natuurlijke omgeving biedt.

Programma-eisen

  • 42 uur van de belangrijkste cursussen
  • 46 Core Curriculum credits
  • 120 totale kredieten voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan