Bachelor Van De Sociale Wetenschappen

Singapore Management University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Van De Sociale Wetenschappen

Singapore Management University

DE WERELD NODIGT EEN NIEUWE GENERATIE VAN SOCIALE WETENSCHAPSGRADUATEN. VERSATILE IN TACKLING COMPLEXITEITEN, HET OPLOSSEN VAN PROBLEMEN.

In 2013, Professor James Tang, Decaan, School of Social Sciences, Verklaarde dat "de wereld een nieuwe generatie afgestudeerden van sociale wetenschappen nodig heeft om haar complexiteit aan te pakken." Onze interdisciplinaire PPS-majors - Psychologie, Politieke Wetenschap en Sociologie - plus een integraalkapitaal-seminarie van het laatste jaar, hadden een spannend corps van afgestudeerden uit de sociale wetenschappen gemaakt Omgekeerd, inzichtelijk en veelzijdig in het bekijken en aanpakken van problemen vanuit meerdere perspectieven - en in staat zijn om leiderspositie op een gevarieerd gebied van carrières te nemen.

In 2016 hebben we de bar opgeheven met een nieuwe handtekening hoofd die de synergistische kracht combineert van drie kritische disciplines: Politiek, Recht en Economie (PLE). De PLE major zorgt voor een dieper inzicht in de globale politieke perspectieven, economische transformaties en de juridische kaders die deze veranderingen eisen. Afgestudeerden ontwikkelen een hoger niveau van strategisch denken, innovatieve probleemoplossende vaardigheden en verbeeldingskrachtige leiderschapskwaliteit. PLE - voor degenen die de nieuwe leiders, denkers en daders van morgen willen worden.

Overzicht

In de steeds complexere wereld van vandaag is de studie van de sociale wetenschappen nooit meer belangrijk geweest. De toenemende verbondenheid van landen en markten, veroorzaakt door globalisering in de handel, grensoverschrijdende kapitaalstromen en de komst van nieuwe informatie- en communicatietechnologieën, heeft de dynamiek van interactie tussen individuen, gemeenschappen en regeringen drastisch veranderd. Om deze ontwikkelingen volledig te begrijpen en hun implicaties voor de toekomstige ontwikkeling van onze samenlevingen, is het noodzakelijk om een ​​multidisciplinaire aanpak vast te stellen die zowel kwantitatieve methoden als kwalitatieve analyse omvat.

De wereld heeft nu een nieuwe generatie sociale wetenschappelijke afgestudeerden nodig: mannen en vrouwen die de complexiteit van hedendaagse samenlevingen waarderen en begrijpen en goed uitgerust zijn om gedachtegeleiders van de toekomst te worden.

Het Curriculum

De Bachelor in het sociaal wetenschappelijk programma Levert een breed basisschoolopleiding centraal in de disciplines Psychologie, Sociologie en Politieke Wetenschappen. Het combineren van deze disciplines geeft de student een holistische, multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak van de studie van fenomenen in de sociale wetenschappen en ontwikkelt de instrumenten en kaders die van toepassing zijn op carrières op het gebied van menselijke dienstverlening, onderwijs, management en andere analytische en maatschappelijke intensieve beroepen .

De bachelor in de sociale wetenschappen bestaat uit een combinatie van cursussen en mogelijkheden voor hand-on onderzoek onder toezicht van faculteitsleden. Het programma streeft naar een interactieve, collegiale omgeving die modelleert en stimuleert open communicatie en levenslang leren.

Onderwijsbenadering

Kleine opleidingen op basis van seminaries, strenge training en intellectuele diversiteit stellen de studenten voor om complexe problemen op nieuwe en innovatieve wijze aan te pakken. Studenten worden doorlopend beoordeeld door middel van klasdeelname, opdrachten, projecten en examens. De school biedt ook kansen voor studenten om empirisch onderzoek te verrichten (bijv. Senior scriptie, zelfstandig studieproject) onder toezicht van de faculteit.

Toekenning van de BSocSc-graad

De BSocSc is een vierjarig verdienstelijk honours programma. Echter, veel studenten kunnen verwachten het programma te voltooien in minder dan vier jaar met geavanceerde permanente of snelle tracking door sommige cursussen in de derde term te nemen. Studenten met een geavanceerde status kunnen tot maximaal zes cursussen worden toegekend. Na de succesvolle afronding van het BSocSc-programma worden de BSocSc-diploma behaald, afhankelijk van hun algemene prestatie: BSocSc cum laude (met honours), BSocSc magna cum laude (met hoge honours) of BSocSc summa cum laude (met hoogste honours) .

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
24,400 USD
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Per jaar, internationale studentenkosten.