Bachelor van Financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bereid je voor op een carrière in de snelle wereld van financiën met een kwalificatie die uw kennis bouwt in een reeks van financiële specialisaties.

Uw onderwerpen zijn ontworpen om u een beter begrip van de belangrijkste gebieden van financiën met inbegrip van corporate en internationale financiën, investeringen waardering, portfolio management en risicomanagement te geven. U zult ook de ontwikkeling van een bewustzijn van de principes van duurzaamheid en ondernemerschap.

Naarmate je verder komt in het tweede en derde jaar, kunt u gespecialiseerde financiële keuzevakken zoals financiële en estate planning, derivaten, fusies en overnames en de veiligheid waardering te voltooien.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​studiereis of stage te nemen electieve, of om uw keuzevakken in het buitenland te voltooien bij een van onze partner universiteiten. We hebben connecties met de beste business schools waaronder de Universiteit van Innsbruck en de Berlijnse School of Economics.

Afhankelijk van de vakken die u kiest, kunt u uw carrièremogelijkheden verbreden door een belangrijke opleiding in financieel management te vervullen of uw kennis van economie of boekhouding uit te breiden.

Engels taaleisen

IELTS (academische) score van 6.0 met geen enkele individuele band score minder dan 6.0; TOEFL paper-based test - een minimale totale score van 550 met een score van 5 of meer in de Test van schriftelijke Engels; TOEFL internet gebaseerde test - een minimale totale score van 60 met een minimum voor SLR 18; W 22; Bevredigende afronding van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 5B (EFS5 UG minimaal 60 procent) dat verkrijgbaar is bij La Trobe Melbourne. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website; La Trobe Melbourne Stichting Studies: 60 procent eindresultaat in een cursus; Engels als voertaal in het hoger studies kunnen worden aanvaard. Let op: het Engels als voertaal in het vorige onderzoek, worden niet aanvaard als basis van toelating (Engels) voor cursussen waar de goedgekeurde test score eis is boven een IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6,0. Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE): een minimale score van 57 zonder communicatieve vaardigheid scoren minder dan 50.

Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): een cijfer van B of hoger.

Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): een pass graad van C of hoger; Of goedgekeurde internationale equivalent.

Academische toelatingseisen

 • LTM Foundation Studies - 65
 • Aust. Yr 12 (ATAR) 2015 (indicatief) - N / A
 • International Baccalaureate - 24
 • GCE A Levels - 7
 • HKDSE- 2 x Niveau 4
 • Sri Lankaanse A Levels - CCC
 • STPM - 8
 • Noorwegen Upper Secondary Certificate - 3,5
 • Zweden Slutbetyg - G
 • Alle Indiase Sen SC (Beste 5 onderwerpen) - 60
 • Vietnam (Jaar 12) - 8
 • Indonesië (SMA) - 7.5
 • GAC Cert. IV - GPA - 2.6
 • Gaokao - zie: de website

Als u niet aan deze toelatingseisen je misschien wel geïnteresseerd in La Trobe Stichting studies en diploma's, die een alternatieve route voor undergraduate programma La Trobe's bieden. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

Onderwerp voorwaarde

Eenheden 3 en 4: een studie score van ten minste 25 in het Engels (EAL) of 20 in een ander Engels en Wiskunde (eventuele). Kandidaten met vergelijkbare kwalificaties zal worden beschouwd.

De erkenning van beroepskwalificaties

Als je eenmaal afgestudeerd, ben je klaar om een ​​carrière in het bankwezen, beursvennootschap, verzekeringen, financiële planning, financieel advies of zelfs het werken met de Reserve Bank of Australia bouwen.

Carrièremogelijkheden

Afhankelijk van de vakken die u kiest, kunt u uw carrièremogelijkheden verbreden door een belangrijke opleiding in financieel management te vervullen of uw kennis van economie of boekhouding uit te breiden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Univ ... Lees meer

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Universities in Victoria, one of the top dozen nationally and one of the top 300 internationally. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder