Bachelor Van Financiƫn

Plymouth State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Van Financiën

Plymouth State University

De financiële major van PSU bereidt u voor op het veelzijdige financiële gebied. Naast kernklassen, wiskunde en financiën, voltooit u geavanceerde cursussen in economie, financiële modellering, managementstatistieken en internationale financiën. Daarnaast leer je de fundamenten van beleggen en portefeuillebeheer. Deze major bereidt je voor op een carrière in bedrijfsfinanciering, beleggingsbeheer, bankieren of bedrijfsanalyses.

De financiële professoren van PSU hebben gewerkt in bedrijven variërend van lokale kleine bedrijven tot grote internationale bedrijven, die jarenlange professionele ervaring in de klas brengen. Ze begrijpen het vakgebied van financiën en dienen zowel als professionele mentoren als leraren.

Diploma-eisen

De Bachelor of Science in Finance studieprogramma biedt een complete undergraduate overzicht van de discipline gericht op het voorbereiden van studenten voor de werkgelegenheid op het gebied van financiën en / of voor verder afgestudeerd werk in het veld. Fundamentele boekhoudkundige en kwantitatieve vaardigheden, plus economische theorie, vormen de basis voor een verdere verkenning van het financieel management van het bedrijf, de aard van kapitaalmarkten en verschillende beleggingsstrategieën. Aanvullende studiegebieden zijn technieken voor het bouwen van financiële modellen en de impact van globalisering op de financiële besluitvorming.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Plymouth State University

Laatst bijgewerkt op December 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Plymouth, New Hampshire
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates