Bachelor van het (mobiele applicatie-ontwikkeling)

Academy of Information Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor van het (mobiele applicatie-ontwikkeling)

Academy of Information Technology

De AIT Bachelor of Information Technology (Mobile Applications Development), Of "BIT (MAD)" in het kort, zal u voorzien van de kennis, vaardigheden en technologieën die nodig zijn om complexe software applicaties in een heel scala van mobiele en web platformen ontwerpen en te ontwikkelen.

Deze cursus is voor studenten die geïnteresseerd zijn in de technische aspecten van mobiele en web applicaties, waaronder: - Cross-platform toepassingen - Database Systems - Mobile Applications Developer - Netwerken - Programming - testen en debuggen - Technisch Design & Development - Systems Analysis & Design

Gezien de aard van deze snelle branche, leert u door middel van een dynamisch curriculum dat regelmatig wordt bijgewerkt om trends in de sector te voldoen, ondersteund door ervaren personeel en een creatieve leeromgeving. U zult er zeker van te studeren met een indrukwekkende mobiele portfolio die u met trots kunt nemen in je toekomstige carrière.

Over BIT MAD

  • De eerste IT-graad speciaal ontworpen voor Mobile Applications Development in Australië. - Perfect voor studenten die geïnteresseerd zijn in deelname aan de groeiende mobiele, web-en game-industrie. - Krijg je een diploma erkend door de Australische Computer Society (ACS). - Stagemogelijkheden Mogelijk om uitstaande Bachelor studenten - Maak deel uit van een vriendelijke en creatieve gemeenschap van binnenlandse en internationale studenten. - Ontwikkeling van een brede Apps portfolio.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
2 - 3 jaar
Voltijd
Locations
Australiƫ - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Australiƫ - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan