Lees de Officiële Beschrijving

Het programma European Business Studies aan RISEBA, de pionier in de Baltische staten, werd ontworpen als reactie op uitgebreide globalisering trends en Letland integratie in Europa. Het stimuleren van de poort naar een internationale carrière voor jonge managers RISEBA neemt een bijzondere trots op EBS afgestudeerden ongeëvenaarde netwerk continu verlopende in hun ambitieuze carrière en het bereiken van zakelijke topposities in een reeks van toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland.

Met zijn sterke internationale inzicht daagt de EBS-programma studenten vanaf de eerste dag van de studie hen bloot te stellen aan een overweldigende internationale setting. Studies volledig in het Engels, gemengde groepen van lokale en buitenlandse studenten, internationale projecten, evenementen en wedstrijden creëren een ideale interculturele, zeer motiverend en concurrerende leeromgeving. Fundamentele zakelijke achtergronden versterkt door de fascinerende taalkundige mogelijkheden om te leren Lets, Russisch, Engels, Frans en Spaans zelfs zorgen voor een toegevoegde waarde voor het succes van EBS studenten te verzekeren aan uitwisselingsprogramma's stages in het buitenland, internationale onderzoeksprojecten.

European Business Studies is een van de beste bacheloropleidingen, toegekend uit EFMD (The Management Development Network) met EPAS accreditatie.

RISEBA werd de eerste en enige Baltische instelling voor hoger onderwijs, dat de tweede prestigieuze EPAS accreditatie van de European Foundation for Management ontvangen (EFMD). Deze accreditatie is verleend voor drie jaar om professionele bacheloropleiding 'European Business "en professionele postgraduate programma" International Business ".

 • Professional diploma uitgereikt: Bachelor of European Business
 • Diploma: Business Executive
 • Voertaal: Engels
 • Vorm van de studie: Full time studies

Programma in het kort

EBS-programma uitgebreid en up-to-date syllabus opsteekt hoog kaliber specialisten van het bezit van een goede ervaring en technische kennis van management disciplines, gecombineerd met praktische leidinggevende vaardigheden en ervaring. Studenten zullen een reeks van overdraagbare vaardigheden en inzichten te ontwikkelen in de belangrijkste zakelijke gebieden, zoals Marketing, Ondernemerschap, Financiën, Recht, Leiderschap, en Cross-culturele communicatie, met de focus op de Europese markt. Het is de verscheidenheid en zeer integratieve karakter van het EBS-programma dat de geest van ijver, ambitie boezemt en streeft ernaar om studenten profiteren in hun leven.

Key Programma Strengths

 • Uitstekende reputatie in de industrie
 • Zeer professionele academisch personeel
 • Praktijkgerichte cursussen
 • Uitstekende technische faciliteiten
 • Samenwerking en gezamenlijke projecten met toonaangevende creatieve instellingen voor hoger onderwijs
 • Krachtige en uitgebreide alumni-netwerk

Internationale kwalificaties

De mate wordt versterkt door de internationaal erkende diploma's uit de Londense Kamer van Koophandel en Industrie (LCCI) en de Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris (CCIP). Prestigieuze internationale diploma's, CI en C2 beroepskwalificaties verkregen tijdens hun studie te verzekeren sterk concurrentievoordeel EBS studenten gegarandeerd verder internationaal onderwijs en de inzetbaarheid, erkenning en een snelle carrière groei.

Internationale mogelijkheden: een intensieve taaltraining in Frankrijk; Stage in het buitenland; een semester studie in het buitenland (ERASMUS-programma); Double Degree mogelijkheid (diploma van RISEBA en een partneruniversiteit); internationale diploma's uit Londen Kamer van Koophandel en Industrie (LCCI); deelname aan internationale projecten.

Loopbaanperspectieven

De internationale ervaring in zowel werk en studie, samen met de taal en cultuur, neemt EBS afgestudeerden zeer gewaardeerde posities in het bedrijfsleven. EBS afgestudeerden zijn succesvol in het ontwikkelen van een loopbaan in verschillende rollen, van marktonderzoek tot financiële analyse en management, consulting op het hoogste niveau in Europa en daarbuiten. Sommige afgestudeerden ervoor kiezen om hun studie voort te zetten ter plaatse in de International Business masteropleiding, terwijl anderen met succes voort te zetten in Europa of worden ondernemers.

EBS afgestudeerden zijn momenteel bezig met de wereldwijde merken zoals Ernst & Young, Tefen, CYTEC, airBaltic, Rietumu Bank, en anderen.

Toelatingseisen

 • Gecentraliseerde examens in de Letse taal en het Engels (alleen voor Letland onderdanen).
 • Engels taal niveau A, B of C wordt vereist; sollicitanten met Engels taalniveau D of lager moet gaan van het Engels examen aan RISEBA * of IELTS of TOEFL-certificaat.
 • Engels taalexamen op RISEBA of IELTS of TOEFL-certificaat (voor alle aanvragers).
 • Bachelor diploma van RISEBA komt u in aanmerking voor postdoctorale studie aan de beste Europese universiteiten.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van RISEBA »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
3,750 EUR
- Kosten per jaar 2016/2017, EUR (voor niet-EU-burgers); 3400 EUR - Kosten per jaar 2016/2017, EUR (voor niet-EU-burgers)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum