Bachelor van het internationale bedrijfsleven (cum laude)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor van het internationale bedrijfsleven (cum laude)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

Dit programma Bachelor's aangeboden door de afdeling Management en Human Resources onder het College of Business Management en Accounting is op maat gemaakt speciaal voor studenten die geïnteresseerd zijn om hun carrière in de nieuwe globale instelling van internationale bedrijven na te streven zijn. Dit programma is ook bedoeld om de studenten met de business en management vaardigheden, taalvaardigheden en cultureel bewustzijn die nodig zijn voor succes te voorzien in een dergelijke internationale bedrijfsleven. Ook de mate biedt een spannende mix van business en management onderwerpen, plus de studie van een taal, verplicht voor het eerste jaar en optioneel daarna. Met een extra taal met het mengsel van managementvaardigheden, zal afgestudeerden in staat zijn om goede vooruitzichten op de arbeidsmarkt veilig te stellen zal ook de mogelijkheid om een ​​hoger niveau na te streven.

Carrière porspects

Afgestudeerden van Bachelor of International Business die zal worden voorzien van een bedrijf mate gecombineerd met talenkennis zijn in de vraag zowel in het buitenland en in het toenemende aantal internationaal georiënteerde bedrijven in Maleisië. Sommige van de carrièremogelijkheden die de afgestudeerden in staat zijn om na te streven zijn als volgt:

  • Human resources administrator / Executive
  • Verkoopleider
  • Internationaal account executive
  • International recruitment officer
  • Marketing Manager
  • Risicomanagement officer
  • Effectenleningstransacties officer

Afgestudeerden met goede resultaten kunnen kiezen om hun studies verder tot een Master's Degree te verkrijgen in verschillende vakgebieden.

Academische raad

Elke student zal een college adviseur die de student zal helpen in zijn / haar academische studies worden toegewezen. Dit omvat advies over plan van de studie, zoals de selectie van cursussen voor het komende semester evenals academische prestatie van de student. De toegewezen College adviseurs doorheen het academiejaar voor overleg en advies beschikbaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
55,900
Locations
Maleisië - George Town, Penang
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Maleisië - Shah Alam, Selangor
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates