Bachelor van het internationale bedrijfsleven

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bereid je voor op een carrière in het internationale bedrijfsleven door middel van studies in de internationale betrekkingen, de internationale human resource management en internationale marketing.

Deze cursus is opgebouwd, zodat u de belangrijkste in het internationale bedrijfsleven en voltooien van een semester studeren in het buitenland als u kiest. U kunt ook een tweede grote voltooien in een taal of in een ander gebied, zoals de internationale ontwikkeling.

Uw bedrijf studies dekt de boekhouding, financiën, economie, human resource management en marketing. Je zult deze onderwerpen benaderen vanuit een mondiaal perspectief, kijkend naar de sociale, culturele en institutionele invloeden op het internationale bedrijfsleven. Bijvoorbeeld, zult u de manier waarop de wereldeconomie werkt samen met de internationale politiek, samen met de rol van multilaterale verdragen en instellingen zoals de Verenigde Naties onderzoeken.

Samen met de mogelijkheden om in het buitenland te studeren of studie een tweede taal, dan kunt u ook dit diploma op uw specifieke interesses op maat door middel van maximaal acht keuzevakken uit de hele universiteit. Deze keuzevakken kunnen zijn internationale handel, internationaal financieel management, internationale ontwikkeling, en Aziatische studies.

Engels taaleisen

IELTS (academische) score van 6.0 met geen enkele individuele band score minder dan 6.0; TOEFL paper-based test - een minimale totale score van 550 met een score van 5 of meer in de Test van schriftelijke Engels; TOEFL internet gebaseerde test - een minimale totale score van 60 met een minimum voor SLR 18; W 22; Bevredigende afronding van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 5B (EFS5 UG minimaal 60 procent), die beschikbaar zijn vanaf La Trobe Melbourne is; Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

La Trobe Melbourne Stichting Studies: 60 procent eindresultaat in een cursus; Engels als voertaal in het hoger studies kunnen worden aanvaard. Let op: het Engels als voertaal in het vorige onderzoek, worden niet aanvaard als basis van toelating (Engels) voor cursussen waar de goedgekeurde test score eis is boven een IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6,0. Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE): een minimale score van 57 zonder communicatieve vaardigheid scoren minder dan 50.

Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): een cijfer van B of hoger.

Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): een voldoende cijfer van C of hoger, of goedgekeurde internationale equivalent.

Academische toelatingseisen

 • LTM Foundation Studies - 60
 • Aust. Yr 12 (ATAR) 2015 (indicatief) - Melbourne: 50.1, Sydney: N / A
 • International Baccalaureate - 24
 • GCE A Levels - 7
 • HKDSE - 2 x Niveau 4
 • Sri Lankaanse A Levels - CCC
 • STPM - 8
 • Noorwegen Upper Secondary Certificate - 3,5
 • Zweden Slutbetyg - G
 • Alle Indiase Sen SC (Beste 5 onderwerpen) - 60
 • Vietnam (Jaar 12) - 8
 • Indonesië (SMA) - 7.5
 • GAC Cert. IV - GPA - 2.6
 • Gaokao - zie: de website

Als u niet aan deze toelatingseisen je misschien wel geïnteresseerd in La Trobe Stichting studies en diploma's, die een alternatieve route voor undergraduate programma La Trobe's bieden. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

Onderwerp voorwaarde

Eenheden 3 en 4: een studie score van ten minste 25 in het Engels (EAL) of 20 in een ander Engels. Kandidaten met vergelijkbare kwalificaties zal worden beschouwd.

Carrièremogelijkheden

Als je eenmaal afgestudeerd, kon je aan de slag in het bedrijfsleven rollen voor multinationale ondernemingen, financiële instellingen, of zelfs in de import en export bedrijf. Onze afgestudeerden zijn breed opgezette werkgelegenheid in gebieden zoals evenement activiteiten, locaties en bestemmingen management, communautaire gebeurtenissen, en in de professionele event management organisaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Lees meer

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder