Bachelor van het management

Lomonosov Moscow State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor van het management

Lomonosov Moscow State University

bachelor van het management

Core Liberal Arts, Management Kennis en Ervaring

Bac 1 (2)

Als integraal onderdeel van een klassiek universitair onderwijs, vrije kunsten vormen de kern van de Bachelor of Management programma waar de economie en andere sociale wetenschappen worden benadrukt. Core professionele disciplines worden geïntroduceerd in het eerste jaar van de studie.

Een zeer selectief toelatingsbeleid en een geoptimaliseerde jaarlijkse instroom van 80 studenten staan ​​garant voor een geïndividualiseerde aanpak van alle Lomonosov MSU BS studenten.

Actie-Reflection-Learning

Lomonosov MSU BS onderwijs filosofie “Actie-Reflection-Learning” is vooral relevant in de Bachelor of Management programma. Waar mogelijk, professoren gebruiken actieve lesmethoden: praktische oefeningen, case studies, business games, en team projecten.

Studenten worden verstrekt de kans om nieuw verworven beheer kennis te testen tijdens veldonderzoek en regelmatig onderzoeksprojecten.

Praktijk van bedrijf

Bac 2 (2)

speciaal ontworpen voor de Bachelor of Management programma, de Praktijk van bedrijf natuurlijk is een verplicht onderdeel van het curriculum. Het begint in het tweede semester (eerste studiejaar) en eindigt in het zesde semester (derde jaar van de studie). Tijdens de cursus, studenten werken in een echte zakelijke omgeving onder begeleiding van de professionele managers en consultants. Na het testen van de kennis en vaardigheden die zij ontvangen op Lomonosov MSU BS-programma in de "echte" wereld, student terug te komen naar de klas te delen en hun ervaringen met hun docenten en klasgenoten te analyseren.

International Study Tours en uitwisselingsprogramma's

Elke Lomonosov MSU BS student wordt aangemoedigd om het buitenland te gaan voor een geselecteerde studiereis of om een ​​semester in het buitenland door te brengen in een van de partnerinstellingen Lomonosov MSU BS.

Doceren in het Engels

Om u te helpen bachelorstudenten uitgegroeid tot een waardevol onderdeel van de wereldwijde zakelijke omgeving en de integratie van de internationale studenten te vergemakkelijken, de meerderheid van de cursussen gehouden tijdens de derde en vierde jaar van het programma wordt in het Engels gegeven.

semester Tijdschema

semester Tijdschema

Internationale studenten worden geadviseerd om een ​​aanvraag voor het derde studiejaar van Bachelor of Management programma waar de meeste van de cursussen worden gegeven in het Engels

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
200,000 RUB
per semester
Locations
Rusland - Moskou, Moskva
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Moskou, Moskva
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan